AMD Radeon HD 7770 GHz Edition

Η AMD παρουσιάζει τις νέες κάρτες γραφικών AMD Radeon HD 7770 GHz Edition και HD 7750. Η AMD Radeon HD 7770 GHz Edition αποτελεί την πρώτη κάρτα γραφικών με ρολόι αναφοράς (reference engine clock) που ξεπερνά τα όρια του ενός gigahertz – καθιστώντας την, την πρώτη 1GHz GPU στον κόσμο.

Σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική Graphics Core Next (GCN) της AMD, η AMD Radeon HD 7770 GHz Edition, προσφέρει εξαιρετική εμπειρία ψυχαγωγίας και αξεπέραστη απόδοση στην κατηγορία της. Η AMD Radeon HD 7750 παρέχει υψηλή απόδοση, σε επίπεδο καρτών γραφικών που δεν απαιτούν το δικό τους τροφοδοτικό για την παροχή ενέργειας, και προσφέρει εξαιρετική εμπειρία gaming για συνθήκες κάτω των 75 watts.

Όπως η βραβευμένη σειρά AMD Radeon HD 7900, έτσι και η AMD Radeon HD 7700 είναι εξοπλισμένη και έτοιμη να ακολουθήσει την πρωτοποριακή τεχνολογία 28nm. Επίσης, διαθέτει τη νέα αρχιτεκτονική Graphics Core Next (GCN) της AMD για εξαιρετικές επιδόσεις και υψηλή αποτελεσματικότητα, καθώς επίσης είναι εξοπλισμένη με τις τεχνολογίες αιχμής: PCI Express 3.0, AMD ZeroCore Power, PowerTune, AMD Eyefinity 2.0 και AMD App technologies.

Οι νέες κάρτες της σειράς AMD Radeon HD 7700 θα είναι διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο από τους κορυφαίους συνεργάτες της AMD, συμπεριλαμβανομένων των Sapphire, PowerColor, HIS, XFX, ASUS, Gigabyte και MSI.

, AMD Radeon HD 7770 GHz Edition

, AMD Radeon HD 7770 GHz Edition

, AMD Radeon HD 7770 GHz Edition

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers AMD AMD Zen featured

Ryzen 7000-series: Η AMD θα αποκαλύψει επίσημα τους νέους επεξεργαστές στις 29 Αυγούστου

H AMD ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει τη νέα σειρά επεξεργαστών Zen 4 Raphael για υπολογιστές desktop σε μια διαδικτυακή εκδήλωση.

Computers AMD AMD Ryzen

Οι Ryzen 7000 CPUs της AMD θα σπάσουν το φράγμα των 5 GHz

Κατά τη διάρκεια του Computex 2022, η AMD αποκάλυψε τα βασικά χαρακτηριστικά της επόμενης γενιάς των Ryzen 7000 CPUs.

Computers GPU NVIDIA AMD

Οι τιμές των GPU δείχνουν να πέφτουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο

Κατά μέσο όρο, στην ευρωπαϊκή αγορά οι τιμές των GPU είναι κατά 25% χαμηλότερες σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο.

Business NVIDIA AMD

Μήπως ήρθε η αρχή του τέλους των ελλείψεων σε GPUs;

Η πρόσφατη κρίση στην αγορά των GPUs δείχνει σημάδια αποκλιμάκωσης, σύμφωνα με τους ειδικούς της αγοράς.