Amped Wireless R1000G, Ασύρματο router για κάλυψη έως και 930 τ.μ.

Φαντάζομαι ότι κανένας δεν θα θέλει να έχει στο κομοδίνο του υπνοδωματίου του το ασύρματο Wi-Fi router Amped Wireless R1000G. Συμβατό με το πρωτόκολλο 802.11n μπορεί να καλύψει με σήμα μια έκταση έως και 930 τετραγωνικά μέτρα. Για να το επιτύχει αυτό ενσωματώνει δύο ενισχυτές σήματος 600mW έκαστος και δύο κεραίες high-gain 5dBi.

Κοστίζει 140 δολάρια Αμερικής και θα κυκλοφορήσει σύντομα. Εσείς είστε ευχαριστημένοι από την κάλυψη που σας προσφέρει το δικό σας ασύρματο Wi-Fi router. Πείτε μας το μοντέλο του και ένα παράδειγμα.

, Amped Wireless R1000G, Ασύρματο router για κάλυψη έως και 930 τ.μ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
antonis

AVM FRITZ! BOX FON WLAN 7270 ANNEX….. ειναι απιστευτο!!!! δεν κολάει έχω σήμα παντου… σε σπιτι 326 τ/μ και ειναι…..

χρηστος

HUAWEI σε 120 τ/μ .δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος ….απο το δωματιο στο σαλονι ειναι το σημα ειναι low

Iceman

THOMSON TG 585 v8. Κολλαει απειρες φορες, σερνεται και δεν μπορει να φορτωσει μια σελιδα και χρειαζεται να κανω 3 φορες restart για να ερθει στα καλα του. Και φυσικα πρεπει να εχεις τεραστια δοση ψυχραιμιας.
Ξερει καποιος εαν μπορω να το αναβαθμισω γιατι εψαξα και γραφουν οτι δεν γινεται.

thanos

Planet ADW-4302 ADSL 2/2+ VPV Firewall
toubano & athanato xronia tora

megab

Εγώ έχω το ίδιο με τον @iceman μια χαρά… Κώστα αυτό και στο δίπλα σπίτι να έχεις το ίδιο κάνει!! Εγώ θα το έπαιρνα για φούρνο μικροκυμάτων και όχι για modem!! Εκτός του ότι είναι ανθυγειηνο στις πρώτες μέρες θα σπάσουν τον κωδικό με προγράμματα και θα σου κλέβουν από 1χιλιομετρο απόσταση. Η μόνη χρήση του είναι για διάφορες εταιρίες…

Γιώργος Τσ.

Oxygen από WIND…δεν ξέρω μοντέλο αλλά είναι Γ.Τ.Π. ….Στο δωμάτιό μου(10μ απόσταση περίπου) είναι low το σήμα…για λίγο πιο μακριά δεν το συζητώ…αλλά ευτυχώς δεν θα έχει και πολύ ακτινοβολία με τέτοιο σήμα…

kostas karadimas

Net Faster IAD2..εταιρια ακριβως δεν ξερω..οποιος ξερει να μου πει και εμενα,,ειμαι περιεργος να μαθω..ΗΕΛΛΑΣ ΟΝΛΙΝΕ…δεν μου κολλαει καθολου…και εχω σημα καμπανα..:)
να φανταστητε πιανω και απο το κατωω διαμερισμα της πολυκατοικιας με σημα καλο..:P

Παναγιώτης

@Iceman, κι εγώ αυτό το router έχω από τη forthnet. Γίνεται να κάνεις firmware update από τη σελίδα της forthnet.Προσωπικά, σε κάποια περίοδο είχα αρκετά προβλήματα με αυτό εάν και μάλλον έφταιγε η γραμμή της εταιρίας και κάποια στιγμή μου πέρασαν το firmware 8.2.7.7. και τώρα υπάρχει στην ιστοσελίδα το 8.2.7.8 firmware.Πλέον μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιμένος και δεν έχω προβλήματα, ούτε χρειάζεται να το κάνω restart.

yannis11

netfaster wlan από την hol. μια χαρά είναι,πάντως στο Amped αν βάλεις ωμό αυγό το βράδυ το πρωί θα έχεις έτοιμο το πρωινό σου!!(μάλλον δεν είναι για οικιακή χρήση).

chris milonas

draytek vigor 2710n

ειναι στο κεντρο του σπιτου και καλυπτει τελεια μια εμβελεια 50 μετρα γυρω απο το σπιτι.
draft n φυσικα.

nikolas4s

ρε παιδια γιρευω Wi-Fi router για το iphone μου οπου να μιν χριαζετε καπιο προγραμα…ξερετε που μπορω να βρω ενα τετιο??

Παναγιωτης

Netgear Renge max dg834gt 130 τ.μ το εχω πανω απο 4 χρονια πολυ καλο και δεν εχει καποιο θεμα , ειχα και ενα Thomson απο Forthnet αλλα ηταν πολυ μετριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Υπολογιστές Mac Pro

Mac Pro, Ταυτόχρονο render με εφε ανάλυσης 4Κ σε πραγματικό χρόνο χωρίς κολλήματα!

Οι νέοι Mac Pro έφτασαν στα χέρια των πρώτων reviewers και οι πρώτες εντυπώσεις που έχουν να κάνουν με την απόδοση τους είναι ιδιαίτερα θετικές και τα πρώτα αποτελέσματα, εντυπωσιακά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα FCP.co και τις εντυπώσεις των reviewers από την πρώτη μέρα χρήσης του Mac Pro, αναφέρονται στις μεγάλες ταχύτητες ανάγνωσης (Read speed) […]

Computers Υπολογιστές Toshiba

Η Toshiba εξαγοράζει την OCZ

Η κλιμακούμενη αύξηση ανταγωνιστικότητας στην αγορά των SSD, ανάγκασε την OCZ να υποβάλει αίτηση πτώχευσης με την Toshiba να την εξαγοράζει για μόλις 35 εκατομμύρια δολάρια. Φυσικά εκτός από το brand name της OCZ, εξαγόρασε όλο το τεχνολογικό χαρτοφυλάκιο με τις πατέντες και το προσωπικό που δούλευε πάνω στους SSD της OCZ.

Computers Intel Υπολογιστές

Intel, Αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την επόμενη γενιά Intel Xeon Phi

Η Intel αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για την επόμενη γενιά επεξεργαστών Intel Xeon Phi στην εκδήλωση για υπερυπολογιστές SC’13. H Intel σχολίασε στην εκδήλωση Supercomputing Conference στο Ντένβερ, τους συντελεστές μορφής και λεπτομέρειες για τη διαμόρφωση της μνήμης στην επόμενη γενιά επεξεργαστών Intel Xeon Phi (με κωδική ονομασία “Knights Landing”).

Computers Υπολογιστές Mac OS X Mavericks OS X Mavericks

OS X Mavericks, Στοιχεία που θα θέλαμε να υπάρχουν και στο iOS

Το νέο λειτουργικό σύστημα OS X Mavericks έφερε πληθώρα νέων χαρακτηρηστικών στους υπολογιστές της Apple και ορισμένα από αυτά θα θέλαμε να υπήρχαν και στις iOS συσκευές μιας και θα έκαναν πιο εύκολες ορισμένες λειτουργίες. Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να υλοποιηθούν αλλά προς το παρόν είναι διαθέσιμες μόνο στο OS X Mavericks.