Apacer: Νέα σειρά Blade DDR4 Ram

Εδώ και πολλά χρόνια, το χτίσιμο ενός υπολογιστή για τους enthusiasts ή τους gamers έχει γίνει μεγάλη υπόθεση. Η επιλογή εξαρτημάτων γίνεται συνήθως με πρώτη παράμετρο τους χρωματισμούς και τη γενικότερη εμφάνιση χωρίς τα έξοδα να έχουν σημασία, μιας και υπάρχει πληθώρα επιλογών σε design για εξαρτήματα υψηλών επιδόσεων. Μία συνήθης επιλογή χρωματισμών είναι το κόκκινο / μαύρο.

Στα ίδια χρώματα, λοιπόν, έρχεται και η νέα σειρά DDR4 Ram της Αpacer. Το όνομα της σειράς προϊόντων της Apacer Blade (λεπίδα) διαπιστώνεται από την ψύχτρα σε κάθε module που έχει σχεδιασμένο πάνω της ένα κοφτερό μαχαίρι και «κοψίματα» στο κέντρο σαν οδοντώσεις της λεπίδας αυτής.

Κάθε module είναι συμβατό με τις μητρικές πλατφόρμας X99 και τους Intel Haswell-E του LGA2011-3 socket με μέγιστη χωρητικότητα τα 64GB. Όσο για το χρονισμό τους, φτάνει ως τα 3300MHz για ασφαλές overclocking και με επιδόσεις που εγγυώνται χαμηλότερη κατανάλωση ως και 40% από μια αντίστοιχη DDR3 και 50% πιο ανεβασμένες επιδόσεις.

Παρ’ όλ’ αυτά, η Apacer δίνει και εναλλακτικές επιλογές χρονισμών με αρχή τα 2400ΜΗz, το Cache Latency ξεκινά από 16-16-16-36 me 1.2V σε χωρητικότητες 16GB και 32GB. Ανεβαίνοντας συναντάμε modules με 3200MHz και 3300ΜHz, σε ίδιο CL αλλά με αυξημένη τάση στα 1.35V. Θα κυκλοφορήσουν modules των 4GB και 8GB χωρίς η τιμή ακόμα να έχει γνωστοποιηθεί.

Αναλυτικότερα:
apacer blade ddr ram, Apacer: Νέα σειρά Blade DDR4 Ram

apacer blade ddr ram, Apacer: Νέα σειρά Blade DDR4 Ram

Πηγή

Δημήτριος Μηλόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.