ASUS Designo MS, Οθόνες LCD με στυλ Binary State!

Η ASUS παρουσίασε την ultra-slim σειρά LCD Οθονών Designo MS, τις MS246/ 236/ 227/ 226/ 202, εντυπωσιάζοντας με τον ιδανικό συνδυασμό στυλ και ποιότητας εικόνας. Η λογική πίσω από το σχεδιασμό της σειράς Designo MS είναι εμπνευσμένη από τη δυαδική κατάσταση (binary state), ενσωματώνοντας μια σειρά αντίθετων στοιχείων, όπως οι αριθμοί 1 και 0, οι ευθείες γραμμές και οι κύκλοι, το μαύρο και το άσπρο, σε μια ultra-slim οθόνη πάχους 16.5mm.

, ASUS Designo MS, Οθόνες LCD με στυλ Binary State!

Το stand σε σχήμα στεφάνης βασίζεται στην Τεχνολογία Ergo-Fit, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την κλίση της οθόνης χρησιμοποιώντας ένα μόνο δάχτυλο. Ο εργονομικός σχεδιασμός της σειράς Designo MS τοποθετεί την οθόνη στο ύψος των ματιών του χρήστη, για μια άνετη και παραγωγική χρήση διπλών οθονών, όταν χρησιμοποιείται ως συμπληρωματική οθόνη του notebook. Η ανάλυση της οθόνης είναι Full HD 1080p, ο λόγος αντίθεσης 50,000:1, ο χρόνος ανταπόκρισης 2ms, έχει τεχνολογία ASUS Splendid Video Intelligence και όλα αυτά με επιπλέον εξοικονόμηση ρεύματος της τάξεως του 40%.

, ASUS Designo MS, Οθόνες LCD με στυλ Binary State!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.