ASUS Sabertooth TUF X99: Ανακοινώθηκε επίσημα στη CeBIT 2015

H ομάδα ΤUF (The Ultimate Force) της ASUS πήγε την Intel X99 στο άλλο επίπεδο κατασκευάζοντας μια πολύ όμορφη και πολύ πλούσια σε χαρακτηριστικά μητρική. Η νέα μητρική φαίνεται εξαιρετική και έρχεται με καταπληκτικά χαρακτηριστικά όπως το Thermal Radar και το Thermal Armor δεύτερης γενιάς αρματωμένα με προστατευτικό στο πίσω μέρος.

Τα USB 3.1 έχουν την τιμητική τους με δύο διαθέσιμες θύρες μιας και είναι τεχνολογία που θα προτιμηθεί πολύ στο μέλλον. Σε όλες τις θύρες, υπάρχουν πλαστικά προστατευτικά ώστε όλες οι επαφές να είναι γειωμένες κατά τη μη χρησιμοποίησή τους. Ο τύπος της μνήμης είναι DDR4 με μέγιστη χωρητικότητα 64GB και χρονισμό στα 2400/2133ΜHz. Για όσους επιθυμούν Multi GPU Builts, είναι καιρός για πάρτι, με τις νέες PCI Express 3-Way SLI και CrossfireX με συνδεσιμότητα PCIe 3.0 x16/x16/x8 για αποτελεσματικές επιδόσεις.

Επιπλέον προστέθηκε μια ολοκαίνουργια αποκλειστική καινοτομία που δείχνει σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες συστήματος στο smartphone ή το tablet σας, χωρίς να ανοίγετε τον υπολογιστή. Μπορείτε με μια απλή σύνδεση Plug n Play μέσω USB να συνδεθείτε και να επανεκκινήσετε το σύστημα σας, να εμφανίσετε τις τιμές ρεύματος και όποιες άλλες ρυθμίσεις έχετε κάνει.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία όλες οι επαφές της μητρικής είναι προστατευμένες μέσω καλυμμάτων από την υπέρταση ή από δινορεύματα που προκαλούνται στο εσωτερικό των αγωγών.

Κι όμως, όσο κι αν σας εκπλήσσει, μέχρι τώρα δεν έχουμε πει το πιο σημαντικό. Η ASUS Sabertooth TUF X99 έρχεται εξοπλισμένη με το σύστημα NVM Εxpress, που σας δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης των νέων 2.5’’ SSD με σκοπό την συνολική αύξηση των επιδόσεων σε σύγκριση με το προγενέστερο AHCI. Αν και η μητρική δείχνει το δρόμο για το μέλλον, έχει διαθέσιμες αρκετές επιλογές για τους γνωστούς τρόπους σύνδεσης σκληρών δίσκων, με δύο θύρες SATA Express και αρκετές θύρες κλασικών SATA.

Η τιμή της δεν είναι γνωστή ακόμα και έρχεται με εγγύηση 5 ετών.

asus sabertooth tuf x99, ASUS Sabertooth TUF X99: Ανακοινώθηκε επίσημα στη CeBIT 2015

asus sabertooth tuf x99, ASUS Sabertooth TUF X99: Ανακοινώθηκε επίσημα στη CeBIT 2015

asus sabertooth tuf x99, ASUS Sabertooth TUF X99: Ανακοινώθηκε επίσημα στη CeBIT 2015

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μαρια

παιδιά SOS!!!!! μου έχει χαλάσει το pc και πρέπει γρήγορα να πάρω καινούργιο. επειδή το είχα 9 χρόνια δεν έχω ιδέα από αυτά. θέλω ένα desktop για internet, office και να παίζω sims 3 και 4 (10+ παιχνίδια) άνετα χωρίς κολλήματα και με καλά γραφικά. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι 400-500 (το πολύ) ευρώ. Επίσης, θέλω να έχει windows 7 ultimate. Το sims 3 απαιτεί τα εξής: CPU: For XP 2.0 GHz P4 processor or equivalent; For Windows Vista and Windows 7 2.4 GHz P4 processor or equivalent CPU Speed: Info RAM: For XP 1 GB RAM / Windows Vista and Windows 7 1.5 GB RAM/2GB for nvidia ion computers. OS: Windows XP SP2 / Vista SP1 / Windows 7 VIDEO: direct X90c compatible video caed with 128MB of video ram and support for pixel shader 2.0. Video Card: Nvidia GeForce 6 series or better. ATI Radeon series card 9500 series or better. Intel Graphics Media Accelerator (GMA): GMA 3-Series Sound Card: Yes supported video cards: nvidia geforce 6 series or better and all nvidia g, gt, gts and gtx video cards. ATI radeon series card 9500 series or better and all ATI x, x1 and hd video… Συνέχεια »

mimis13

@μαρια, Εν τω μεταξύ εγώ θέλω να σου απαντήσω αλλά είναι εντελώς εκτός θέματος και δεν ξέρω αν επιτρέπεται.

Ας το σβήσουν μελλοντικά. προτείνω να πας σε κάποιο μαγαζί που εμπιστεύεσαι και εμπορεύονται hardware και ζήτησε να σου φτιάξουν έναν υπολογιστή βασισμένο σε i5 τρίτης γενιάς (πιο οικονομικοί i5) και μια κάρτα γραφικών mid προς low. Δε θέλω να σε φορτώσω με πληροφορίες και ξεκίνα το με 4GB RAM και βλέπεις μελλοντικά γι άλλα 4GB. και μιας και δεν ξέρω αν είσαι gamer σκληροπυρηνική, προτείνω σκληρό HDD 1ΤΒ. μην πω για SSD και το μπλέξουμε πολύ. Πάνω κάτω τόσα θα κοστίσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.