ASUS Zen AIO: Νέα σειρά all-in-one υπολογιστών

Η ASUS ανακοίνωσε τη νέα σειρά Zen AIO υπολογιστών. Η σειρά διαθέτει δύο μοντέλα, τα Zen AiO Z240IC και Zen AiO Z220IC με οθόνες αντίστοιχα 24 ιντσών και 22 ιντσών. Από το φωτογραφικό υλικό που έχει γίνει διαθέσιμο παρατηρούμε ότι η σειρά Zen έχει έναν λεπτό και αρκετά κομψό σχεδιασμό αρκετά όμοιο με τα iMac της Apple.

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για να στεγάσουν το hardware είναι υψηλής ποιότητας και η πίσω πλευρά αποτελείται από ένα αλουμινένιο film πάχους μόλις 6 χλστ.

Το hardware που μπορεί να χρησιμοποιηθεί βασίζεται στους επεξεργαστές της Intel και από το περιβάλλον της ASUS έχει γίνει γνωστό πως είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν όλοι οι επεξεργαστές από τα μοντέλα Quad Core ως και Core i7. Η RAM φτάνει ως και τα 32GB DDR4 και ο αποθηκευτικός χώρος ως και τα 512GB SSD μέσω PCIe. Για τα γραφικά έχει επιλεχθεί Nvidia GeForce GTX 960M και οι θύρες επέκτασης είναι USB 3.1 και θα υποστηρίζεται το πρότυπο Type-C.

ASUS Zen AIO: Νέα σειρά all-in-one υπολογιστών, ASUS Zen AIO: Νέα σειρά all-in-one υπολογιστών



Το μοντέλο Zen AIO Z240IC, συγκεκριμένα θα διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα 3D με χρήση της τεχνολογίας RealSense της Intel, που όπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα, στα Windows 10 θα είναι δυνατή η σάρωση προσώπου για να αποκτήσουμε πρόσβαση στον υπολογιστή μας. Η κάμερα διαθέτει και ενσωματωμένο μικρόφωνο για να μπορείτε να είστε σε επαφή με τους φίλους σας και την βοηθό των Windows 10, Cortana.

Tέλος, αλλά εξίσου σημαντικό, η σειρά Zen AIO φέρει 6 ηχεία (ανά τρία στερεοφωνικά) με συνολική ισχύ 16watt και για τη συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές είναι διαθέσιμες οι τεχνολογίες Wifi, Bluetooth, Ethernet και HDMI.

ASUS Zen AIO: Νέα σειρά all-in-one υπολογιστών, ASUS Zen AIO: Νέα σειρά all-in-one υπολογιστών

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
john

Το κάνουν που το κάνουν σχεδόν ίδιο με τα imac , τουλάχιστον δεν τα κάνουν ολόιδια ή φοβούνται για μηνύσεις ?

steliosGR

Πανεμορφο.. Η ASUS ειναι δυναμη. (ερωτηση:μηπως το παχος ειναι 0.6 χιλιοστα, και οχι 6?)

True

Πολυ ωραιο!!Ποτε βγαινει στην αγορα?

mimis13

@john, apple και πατέντες πάνε μαζί. Μηνύει 2 φορές τη βδομάδα όλους τους κατασκευαστές, εκτός από Σαββατοκύριακο κι αργίες.

@true, κυκλοφόρησε ήδη, θα βγει και με windows 10 η νέα φουρνιά και πολύ πιθανό λέγεται και με skylake, εκτός αν φτιάξει νέα μοντέλα γι αυτές τις εκδόσεις.

steliosGR, δηλαδή 6 μικρά; όχι δα! 6 χιλιοστά πάχος. 0.6 εκατοστά αν θες.

NZ

Copy-Paste αλλά είναι μια γλύκα!!!!

steliosGR

@ mimis Δεν αναφερεται σε ολο το παχος της συσκευης. Αν δεις αναφερεται στο περιβλημα μονο,κοινως, το καπακι, που το αναφερει ως “αλουμινενιο φιλμ”. 6 χιλιοστα παχος δεν γινεται να ειναι ενα περιβλημα υπολογιστη, ποσο μαλλον οταν το αποκαλεις φιλμ.

mimis13

@steliosGR, τι να σου πω, οι πληροφορίες που είχα αυτές ήταν κι αυτές μετέφερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.