ASUS EN8800GTX – Κάρτα γραφικών με ψυγείο νερού!

, ASUS EN8800GTX – Κάρτα γραφικών με ψυγείο νερού!Είναι τρελοί αυτοί οι moders. Δεν εξηγείται αλλιώς. Η Asus φαίνεται να ακολουθάει από κοντά όλους τους ψαγμένους του πλανήτη με τις μετατροπές, παρουσιάζοντας την κάρτα γραφικών EN8800GTX AquaTank με υδρόψυκτο σύστημα διατήρησης της θερμοκρασίας σε χαμηλά επίπεδα. Ναι καλά διαβάσατε.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία η εν λόγω κάρτα μπορεί να «πιάσει» έως και 11% καλύτερη απόδοση από το μοντέλο GF8800GTX ενώ παράλληλα διατηρεί τη θερμοκρασία της έως και 12°C πιο χαμηλά.

Είναι συμβατή με το πρότυπο HDCP και μπορεί να αναπαράγει «κλειδωμένο» υλικό από HD DVD και Blu-ray δίσκους. Είναι πιστοποιημένη για χρήση με τα Windows Vista και διαθέτει τεχνολογίες όπως ASUS Splendid, ASUS GameFace Messenger, ASUS Video Security Online και ASUS Gamer OSD.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Saxtus

Εγώ έχω μια 8800GTX της Albatron χωρίς πολλά φρου-φρού και αρώματα και πράγματι “βράζει”. Όμως η περισσότερη θερμότητα φεύγει από πίσω και έτσι δεν ανεβάζει πολύ την εσωτερική θερμοκρασία του κουτιού.

Κατά τα άλλα και αθόρυβη είναι και παίζει τα πάντα χωρίς να κουράζεται.
Όλα αυτά μέχρι να βγουν τίτλοι DX10… Τότε θα… δείξει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.