BenQ RL2460HT, Οθόνη με τεχνολογία RevolutionEyes για… ασταμάτητους gamers

H ΒΕΝQ ανακοίνωσε ένα νέο monitor, που θα βρουν αρκετά ελκυστικό οι gamers που παίζουν πολλές ώρες στον υπολογιστή τους με RTS ή FPS παιχνίδια. Η εταιρεία λέει ότι το συγκεκριμένο monitor είναι ειδικά κατασκευασμένο για gamers που παίζουν παιχνίδια όπως τα Call of Duty: Ghosts, StarCraft II: Heart of the Swarm, League of Legends, Defense of the Ancients 2 (DotA 2) ή και Mortal Kombat.

Πιο συγκεκριμένα το BenQ RL2460HT κάνει χρήση της τεχνολογίας RevolutionEyes, η οποία βοηθάει τους gamers και τα… μάτια τους κατά την διάρκεια των πολύωρων game sessions. Πρόκειται για ένα monitor με διαγώνιο 24 ιντσών ανάλυσης 1080p -το panel είναι τεχνολογίας TN- που προσφέρει κορυφαίο χρόνο απόκρισης 1ms.

Έχει ενσωματωμένα ηχεία, δύο HDMI εισόδους, DVI, VGA ενώ προσφέρει και την τεχνολογία SmartScaling. Η οθόνη θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014 με τιμή 249 δολάρια.

BenQ RL2460HT, BenQ RL2460HT, Οθόνη με τεχνολογία RevolutionEyes για… ασταμάτητους gamers

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας D.

Καλή οθόνη αν όντως βοηθάει στο να μένουν ξεκουραστα τα ματιά. Πριν κάτι χρονάκια θα μου χρειαζόταν… 🙂

Alex

TN panels απ’οσο θυμαμαι εχουν πολυ κακή γωνία θέασης,ειδικά πάνω-κατώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

News Android Android Smartphones BenQ

BenQ F52: Με οθόνη 5.2″ Full HD και κάμερα 13 Megapixel [MWC 2015]

H BenQ είναι γνωστή για τους βιντεοπροβολείς της, κατασκευάζει όμως και smartphones. Στην επερχόμενη έκθεση MWC 2015 θα παρουσιάσει το BenQ F52 με οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, κάμερα 13 Megapixel και μποστινή κάμερα 8 Megapixel. Αυτά είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, τα υπόλοιπα στη Βερκελώνη!

Smartphones Android Android Smartphones BenQ

BenQ F5, Με οθόνη 5 ιντσών HD και τετραπύρηνο Snapdragon 400

Για την αγορά της Κίνας ανακοινώθηκε το smartphone BenQ F5 με οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 χρονισμένο στο 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 13 Megapixel με LED flash και δυνατότητα λήψης video Full HD. Το F5 είναι 4G, ενσωματώνει μνήμη 16GB, μπαταρία 2520 mAh και […]

Gear CES 2014 MWC 2014 Sony

Sony SmartBand, διαθέσιμο τον Μάρτιο

Το νέο SmartBand της Sony, για το οποίο είχαμε ενημερωθεί στο παρελθόν, πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Mάρτιο. Το νέο wearable της εταιρίας, το οποίο συνδεέται μέσω Bluetooth ή NFC με την συσκευή σας, παρακολουθεί τις αθλητικές σας δραστηριότητες, την κοινωνική σας αλληλεπίδραση και πολλά ακόμα. Επίσης, προσαρμόζεται σε λουράκια σιλικόνης διαφορετικών χρωμάτων και σαν […]

Business CES 2014

CES 2014: Όλα όσα ανακοινώθηκαν στο Las Vegas

Η ετήσια έκθεση τεχνολογίας CES 2014 μπορεί να είναι πια παρελθόν η παρακαταθήκη όμως που μας άφησε σε τεχνολογικά καλούδια… ατελείωτη. Για τέσσερις ολόκληρες ημέρες (7-10 Ιανουαρίου) η ομάδα του Techblog σας κράτησε ενήμερους με όλες τις ανακοινώσεις σαν να ήσασταν εκεί και σε αυτό εδώ το άρθρο συγκεντρώσαμε τα άπαντα από τη CES.