Crucial DDR4 RAM memory μέσα στο 2013

H Crusial, μια από τις κορυφαίες εταιρίες μνήμης και αποθηκευτικών μέσων, ανακοίνωσε στην CES 2013 τα πρώτα DDR4 DRAM modules της. Έχοντας από πίσω της την Micron, η Crucial παρουσίασε τα πρώτα modules των 30-νανομέτρων (nm), στα 4-gigabit (Gb) DDR4 x8, τα οποία αποτελούν κομμάτι μιας πλήρης σειράς αρθρωμάτων DDR4, η οποία θα περιλαμβάνει μονάδες RDIMMs, LRDIMMs, SODIMMs και UDIMM (κανονικές και ECC).

, Crucial DDR4 RAM memory μέσα στο 2013

Οι νέες μονάδες DDR4 DRAM της Crucial θα χρησιμοποιούν έως και 20% χαμηλότερη τάση από τις προηγούμενες, επιτρέποντας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις φορητές συσκευές. Θα λειτουργούν στα 1.2V, σε σύγκριση με τις τρέχουσες DDR3, που λειτουργούν από 1.35V έως και 1.5V.

Θα επιτρέπουν δε ροή δεδομένων έως και δύο φορές γρηγορότερη σε σχέση με την σημερινές μνήμες, γεγονός που θα επιτρέψει στα συστήματα μας πιο γρήγορη επεξεργασία δεδομένων, μικρότερους χρόνους κατά την εκκίνηση προγραμμάτων και εργασιών, βελτίωση στην απόκριση του συστήματος γενικότερα αλλά και θα συμβάλλουν κατά πολύ στo multitasking μεταξύ του λειτουργικού και των πιο απαιτητικών εφαρμογών.

Θα έχουν ισόβια εγγύηση και αναμένονται μέσα στο 2013.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spyros

Το γεγονος οτι ειμαι στο ddr2 με κανει να νιωθω αρχαιος

vasilis

μην τα λες.να ξερεις πως οι μνημες κανουν αμελητεα διαφορά στην απόδοση.μονον σε βίντεο edit IΣOΣ δεις διαφορά

lorentzos

Άποψη μου ειναι οτι η μνημες παιζουν 1ο ρολο στην ταχύτητα λειτουργίας του υπολογιστή στο σερφαρισμα online videos και στα παιχνιδια ιδιος τα ιντερνετικα online. Εαν λειτουργήσετε εναν υπολογιστη με 4g σε ολες τις λειτουργιες και μετα εναν με 16g απλα θα παθετε πλακα ποσο μεγαλη διαφορα εχουν!!! Και το λεω εκ πείρας :))

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Υπολογιστές Mac Pro

Mac Pro, Ταυτόχρονο render με εφε ανάλυσης 4Κ σε πραγματικό χρόνο χωρίς κολλήματα!

Οι νέοι Mac Pro έφτασαν στα χέρια των πρώτων reviewers και οι πρώτες εντυπώσεις που έχουν να κάνουν με την απόδοση τους είναι ιδιαίτερα θετικές και τα πρώτα αποτελέσματα, εντυπωσιακά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα FCP.co και τις εντυπώσεις των reviewers από την πρώτη μέρα χρήσης του Mac Pro, αναφέρονται στις μεγάλες ταχύτητες ανάγνωσης (Read speed) […]

Computers Υπολογιστές Toshiba

Η Toshiba εξαγοράζει την OCZ

Η κλιμακούμενη αύξηση ανταγωνιστικότητας στην αγορά των SSD, ανάγκασε την OCZ να υποβάλει αίτηση πτώχευσης με την Toshiba να την εξαγοράζει για μόλις 35 εκατομμύρια δολάρια. Φυσικά εκτός από το brand name της OCZ, εξαγόρασε όλο το τεχνολογικό χαρτοφυλάκιο με τις πατέντες και το προσωπικό που δούλευε πάνω στους SSD της OCZ.

Computers Intel Υπολογιστές

Intel, Αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την επόμενη γενιά Intel Xeon Phi

Η Intel αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για την επόμενη γενιά επεξεργαστών Intel Xeon Phi στην εκδήλωση για υπερυπολογιστές SC’13. H Intel σχολίασε στην εκδήλωση Supercomputing Conference στο Ντένβερ, τους συντελεστές μορφής και λεπτομέρειες για τη διαμόρφωση της μνήμης στην επόμενη γενιά επεξεργαστών Intel Xeon Phi (με κωδική ονομασία “Knights Landing”).

Computers Υπολογιστές Mac OS X Mavericks OS X Mavericks

OS X Mavericks, Στοιχεία που θα θέλαμε να υπάρχουν και στο iOS

Το νέο λειτουργικό σύστημα OS X Mavericks έφερε πληθώρα νέων χαρακτηρηστικών στους υπολογιστές της Apple και ορισμένα από αυτά θα θέλαμε να υπήρχαν και στις iOS συσκευές μιας και θα έκαναν πιο εύκολες ορισμένες λειτουργίες. Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να υλοποιηθούν αλλά προς το παρόν είναι διαθέσιμες μόνο στο OS X Mavericks.