Dell Alienware X51, Τώρα και με AMD Radeon R9 270X κάρτα γραφικών

Το μικρού μεγέθους Dell Alienware X51 δεν είναι βεβαίως ένα ολοκαίνουριο gaming PC, ωστόσο η Dell το “αναβάθμισε” δίνοντας την δυνατότητα στους gamers να το επιλέξουν με την νέα AMD Radeon R9 270X κάρτα γραφικών. Μαζί με Intel Core i7-4770, 8GB μνήμης και σκληρό δίσκο 1TB το Alienware X51 στοιχίζει 1099 δολάρια. Η επιλογή για την AMD Radeon R9 270X 2GB GDDR5 στοιχίζει 100 δολάρια παραπάνω από την έκδοση με την Nvidia Geforce GTX 760 με 1.5GB RAM.

Παρόλα αυτά το Alienware X51 (R2) με την Radeon είναι κατά 100 δολάρια φθηνότερο από το μοντέλο με την Nvidia Geforce GTX 760 Ti 2GB. Μπορεί κάποιος να αποκτήσει τον μικρό σε μέγεθος desktop gaming υπολογιστή της Dell, Alienware X51 από 599 δολάρια.

Dell Alienware X51, Dell Alienware X51, Τώρα και με AMD Radeon R9 270X κάρτα γραφικώνDell Alienware X51, Dell Alienware X51, Τώρα και με AMD Radeon R9 270X κάρτα γραφικώνDell Alienware X51, Dell Alienware X51, Τώρα και με AMD Radeon R9 270X κάρτα γραφικών

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spukie

ελλαδα ποτε.

nickgrserifos

Φοβερό. Kονσολοpc. H τιμή τσιμπάει λίγο (εως αρκετά θα έλεγα) αλλά είναι αρκετά πρωτότυπο pc.

EliasKir

Steam Machine?

dimmis

ωραία εμφάνιση!
άλλα δεν αξίζει σε καμία περίπτωση, σε αυτή την τιμή παίρνεις πολύ καλύτερο μηχάνημα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.