Dell OptiPlex 755: Ένας υπολογιστής φιλικός προς το περιβάλλον

, Dell OptiPlex 755: Ένας υπολογιστής φιλικός προς το περιβάλλονΗ Dell ανακοίνωσε τον νέο υπολογιστή OptiPlex 755, ο οποίος διακρίνεται για την αυξημένη ευελιξία και διαχειρισιμότητά του, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των πελατών της εταιρείας για συστήματα υψηλής απόδοσης. Ο νέος υπολογιστής ενισχύει την ηγετική θέση της Dell στα θέματα της περιβαλλοντικής σχεδίασης ικανοποιώντας τις προδιαγραφές Energy Star 4.0.

Με την πλέον ευέλικτη προσέγγιση στα θέματα διαχείρισης, το OptiPlex 755 συμβάλλει στην απλοποίηση των λύσεων τεχνολογίας μειώνοντας των αριθμών των επισκέψεων που απαιτούνται για την τεχνική υποστήριξη και διαχείριση. Η Dell ολοκληρώνει την τεχνολογία Intel vPro με προηγμένα χαρακτηριστικά διαχείρισης εξ’αποστάσεως που βοηθούν στην αύξηση της παραγωγικότητας. Οι πελάτες της Dell έχουν την δυνατότητα να διαχειρίζονται τους υπολογιστές ακόμα και αν είναι απενεργοποιημένοι ή αν δεν έχουν λειτουργικό σύστημα. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται έως και 94% ο χρόνος που απαιτείται για εγκατάσταση διορθωτικών πακέτων λογισμικού και κατά 56% η ανάγκη για επίσκεψη τεχνικού στο γραφείο.

Το OptiPlex 755 επιτρέπει στους πελάτες να διαλέξουν την κατάλληλη λύση για το δικό τους περιβάλλον με δυνατότητες για μελλοντικές επεκτάσεις.

Στην κατεύθυνση αυτή συμβάλλουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
•Η Dell είναι ο μοναδικός μεγάλος κατασκευαστής υπολογιστών που προσφέρει ένα ευέλικτο πρόγραμμα αναβάθμισης από την τεχνολογία ASF στην vPro με την ίδια πλατφόρμα.
•Το Dell Client Manager (DCM), μια κονσόλα διαχείρισης, η οποία είναι διαθέσιμη χωρίς κόστος και χωρίς χρονικούς περιορισμούς εν αντιθέσει με ανταγωνιστές που προσφέρουν δωρεάν αντίστοιχα εργαλεία για περιορισμένο όμως χρονικό διάστημα.
•Υποστήριξη για τις κορυφαίες λύσεις διαχείρισης από εταιρείες όπως οι Altiris, Microsoft και Landesk που ενοποιούν την διαχείριση hardware και software

Διαθεσιμότητα και τιμή
Το OptiPlex 755 είναι άμεσα διαθέσιμο με τιμή που ξεκινά από €499. Η παραπάνω τιμή δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.

Δείτε επίσης: Lenovo J series.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.