Dell Studio XPS με Intel Core i7

Διαθέσιμος πλέον και στην Ελλάδα ο επιτραπέζιος Studio XPS μπορεί να παραμετροποιηθεί με μια ποικιλία συμπληρωματικών στοιχείων υψηλών επιδόσεων. Ενθουσιώδεις φίλοι της τεχνολογίας θα εκτιμήσουν ότι ο επιτραπέζιος Studio XPS με τον επεξεργαστή Core i7 παρέχει μέχρι 44% ταχύτερη επεξεργασία και κωδικοποίηση video, σε συνδυασμό με εξαιρετικές επιδόσεις σε εφαρμογές όπως η ψηφιακή επεξεργασία εικόνας και φωτογραφιών.

, Dell Studio XPS με Intel Core i7

Ο επιτραπέζιος Dell Studio XPS περιλαμβάνει έκδοση 64-bit των Microsoft Windows Vista και μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως μέχρι 12GB μνήμη DDR3 τριών καναλιών, που μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις σε πολλαπλές εργασίες και εφαρμογές απαιτητικές σε μνήμη, όπως η επεξεργασία φωτογραφιών και video.

Πληθώρα θυρών στον επιτραπέζιο Studio XPS διευκολύνουν τη σύνδεση επιπρόσθετων συσκευών και περιφερειακών: Οκτώ USB 2.0 (τέσσερις μπροστά, τέσσερις στο πίσω μέρος), δύο IEEE 1394 (4-pin μπροστά, 6-pin στο πίσω μέρος), θύρα μικροφώνου/είσοδος line-in (πίσω και μπροστά), ενσωματωμένη ηχητική υποστήριξη 7.1, S/PDIF, eSata (στο πίσω μέρος).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παύλος

καρτα γραφικων ?

BLADE

THELW NA PARW ENA DUNATO YPOLOGISTH SE KOMMATIA
POIA KARTA GRAFIKWN THA MOU PROTINES cVlachakis GIA NA PAIZW OLA AFTA TA APETITIKA PAIXNIDIA POU KIKLOFOROUN TWRA STHN AGORA?

P.S. 4GB MNHMH

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.