Υπερφορητό notebook από την Packard Bell

, Υπερφορητό notebook από την Packard BellΤο EasyNote BU45 συνδυάζει κορυφαία σχεδίαση και πλούσια χαρακτηριστικά. Με λειτουργικό Windows Vista Home Premium, διπύρηνο επεξεργαστή έως και Intel Core 2 Duo 7600, οθόνη WXGA 12.1 ιντσών, έως και 2GB μνήμης DDR2 και σκληρό δίσκο 160GB, το EasyNote BU45 επιτυγχάνει πραγματικά εντυπωσιακές επιδόσεις εφάμιλλες των επιτραπέζιων υπολογιστών. Κατασκευασμένο για απεριόριστη φορητότητα και επικοινωνία το EasyNote BU45 ενσωματώνει κάρτα δικτύου 10/100 και δυνατότητες ασύρματης επικοινωνίας σε πρωτόκολλο 802.11 b/g για εύκολη δικτύωση σε δίκτυο ευρυζωνικό ή οικιακό, ασύρματο ή ενσύρματο.

Επιπλέον διαθέτει 3 θύρες USB 2.0, αναγνώστη καρτών 4in1, προαιρετικά διαθέσιμο Bluetooth και ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο τα οποία διευκολύνουν την πραγματοποίηση κλήσεων βίντεο μέσω του προεγκατεστημένου Skype.

Επιπλέον, χάρη στο ενσωματωμένο βιομετρικό σύστημα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο χρήστης μπορεί να προστατέψει τον υπολογιστή του από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, να κλειδώσει αρχεία της επιλογής του και να κάνει login εύκολα και γρήγορα σε λογαριασμούς του στο διαδίκτυο. Όποτε είναι απαραίτητη η καταχώρηση username και προσωπικών κωδικών πρόσβασης, ο χρήστης απλά τοποθετεί το δάκτυλο του στο βιομετρικό σύστημα και τα στοιχεία του συμπληρώνονται αυτόματα.

Για μέγιστη παραγωγικότητα το EasyNote BU45 διαθέτει το ειδικό πλήκτρο ECO που περιορίζει σημαντικά την κατανάλωση ρεύματος και το πλήκτρο Wi-Fi που ενεργοποιεί το ασύρματο δίκτυο όταν αυτό κριθεί απαραίτητο από τον χρήστη.

Τέλος, το EasyNote BU45 συνοδεύεται από πλούσια συλλογή λογισμικού όπως Microsoft Word, τη μοναδική σουίτα αναπαραγωγής αρχείων πολυμέσων PowerCinema, Symantec Internet Security, Skype και εργαλείων του Google όπως τα Google Desktop, Google Earth, Google Picassa και Google Toolbar για Mozilla Firefox και Microsoft Internet Explorer. Τέλος το EasyNote BU45 διαθέτει προγράμματα επεξεργασίας εικόνας και βίντεο καθώς και αριθμό παιχνιδιών.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Notebooks PackardBell

Packard Bell dot, Netbook με 3G και Intel Atom

Η Packard Bell παρουσιάζει το dot, το πρώτο της netbook 8,9 ιντσών ειδικά σχεδιασμένο για το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό. Το dot αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η Packard Bell διαπρέπει χρησιμοποιώντας τη σχεδίαση για να καταστήσει φιλική προς το χρήστη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με εμφάνιση και αίσθηση που […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell EayNote ML65 και SL65, Τραβάνε τα βλέμματα

Η Packard Bell ανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων της φορητών υπολογιστών EasyNote ML65 και EasyNote SL65, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από αστραφτερή, έξυπνη και μινιμαλιστική σχεδίαση. Ιδανικά παραδείγματα της φιλοσοφίας της Packard Bell για σχεδίαση αιχμής, τα laptop EasyNote ML65 και EasyNote SL65 είναι κατασκευασμένα να προσελκύουν τους χρήστες των notebook που επιθυμούν λεπτή σχεδίαση με […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell Easynote TN65, Με προορισμό την υψηλή ευκρίνεια

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου φορητού υπολογιστή EasyNote TN65, με μοναδικό σχεδιασμό και οθόνη ευρείας θέασης. Χάρη στην νέα οθόνη 15.6 ιντσών, το EasyNote TN65 προσφέρει πραγματική εμπειρία ευρείας θέασης ενώ η τεχνολογία Diamond View που τη χαρακτηρίζει διαθέτει τις τελειότερες προδιαγραφές για θέαση ταινιών, προσφέροντας πραγματική αναλογία 16:9 χωρίς αλλοιώσεις, από […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell, iPower GX και dot

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση μιας νέας σειράς προϊόντων, που περιλαμβάνει το νέο notebook iPower GX ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις του gaming, τη νέα σειρά notebook Limited Edition 2008, το πρώτο netbook για καταναλωτές, οθόνες ευρείας θέασης και δύο φορητούς σκληρούς δίσκους. Παρά τα διαφορετικά και πλούσια χαρακτηριστικά τους, όλα τα προϊόντα αντικατοπτρίζουν […]