EIZO DuraVision FDH3601, 36άρι monitor ανάλυσης 4096×2160 pixels

Ίντσα και χιλιάρικο (δολάρια) για το 36άρι monitor EIZO DuraVision FDH3601. Με κορυφαία ανάλυση 4K 4096×2160 pixels και διαγώνιο 36 ίντσες, υποστηρίζει 1.07 δις. χρώματα με βάθος χρώματος 10-bit και πραγματικό κοντράστ 1000:1. Κυκλοφορεί αυτή την περίοδο στην Ιαπωνία με τιμή 36.000 δολάρια Αμερικής.

, EIZO DuraVision FDH3601, 36άρι monitor ανάλυσης 4096×2160 pixels

, EIZO DuraVision FDH3601, 36άρι monitor ανάλυσης 4096×2160 pixels

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanassis

36.000$~26.443,36 eura….για οποιον θελει να την παρει απο τον Κωτσοβολο το γραφω…

Iraklis

Η ΕΙΖΟ φτάχνει οθόνες, οι άλλοι προσπαθούν…

GeeZe JackSon

Τι;; 36.000$;

denton

Εεεε… Περιεχόμενο (ταινίες,ντοκιμαντέρ η οτιδήποτε άλλο) σε τέτοια ανάλυση υπάρχει, η απλά θα κάνει και τα 1080p να φαίνονται τρύπια;

panos

παιδια γιατι ταραζεστε ετσι για 36 χιλιαρικακια μονο παρτε εκει 2 οθονεσ μια για το γραφειο και μια για το σπιτι και σκεφτειται οτι ειναι ευκαιρεια γιατι με τον φορο τησ δεη δεν θα εχουμε και ρευμα οποτε οριστε ενα καταπληκτικο διακοσμητικο. φθηνεσ λυσεισ για το σπιτι. παντως αμα ερθει ελλαδα πειτε μου να τρεξω να την αγωρασω

panos

συγγνωμη στο προηγουμενο και σ αφτο το σχολιο για τα ορθογραφικα λαθη αλα μου εχι χαλασι ο αδερφοσ μου το πληκτρολογιο κε δεν πατιουνται τα γραμματα

Iraklis

Παιδιά οι ΕΙΖΟ είναι επαγγελματικά, made in Japan μόνιτορ και όχι κινέζικες ΤΝ οθονιτσες του κιλου.

Χρησιμοποιώ ΕΙΖΟ καθημερινα απο το 2005, έχει γράψει κοντά 20.000 ώρες και δεν έχει την παραμικρή αλλοίωση στα χρώματα ή στο backlight. Βασικά έχει εγγύηση μεχρι τις 30.000 ώρες…
Οπότε τα σχόλια περι τιμής το λιγότερο άκυρα…

Φιλικά, Ηρακλής.

radiohead

36 χιλιάρικα για να κάνει ghosting στα fps games με τα 8ms της, φοβερή επένδυση.

NikTh

36.000 ;; Την παραγγέλνω ΑΜΕΣΩΣ όμως..

Εντάξει , πέρα από την πλάκα , οι οθόνες αυτές δεν απευθύνονται στον καθημερινό χρήστη , ούτε στον gamer. Μάλλον για επαγγελματική χρήση περισσότερο. Εταιρίες – Τηλεοπτικούς σταθμούς κλπ.
Και τις παρουσιάζουν βέβαια και στον απλό χρήστη , για να τον εντυπωσιάσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.