Enermax: Το πρώτο fanless ψηφιακό τροφοδοτικό

Το Digifanless 550W είναι το πρώτο ψηφιακό και άνευ ανεμιστήρα τροφοδοτικό που έφτιαξε η Enermax. Είναι βασισμένο σε μια τεχνολογία παθητικής αερόψυξης που προσφέρει απόδοση και σιωπηλή λειτουργία με μηδενικά ντεσιμπέλ και φέρει σήμανση 80+ Platinum Plus.

Το Digifanless είναι τελευταία λέξη της τεχνολογίας από την Enermax με ανθεκτικά, υψηλής ποιότητας υλικά που επιτρέπουν στιβαρή και αποδοτική λειτουργία, με κορυφή το 93% μετατρεψιμότητας ωφέλιμου εκ του καταναλωθέντος ρεύματος.

Αυτό το άνευ ανεμιστήρα τροφοδοτικό είναι εφοδιασμένο με ένα ψηφιακό περιβάλλον εργασίας που αναγνωρίζει και ελέγχει όλες τις σημαντικές τιμές ρεύματος μέσα από το καινούργιο πρόγραμμα ZDPMS. H ναυαρχίδα αυτή των τροφοδοτικών της Enermax παρέχει μία αρκετά ευέλικτη διαχείριση καλωδίων, καθώς είναι εξοπλισμένο με πλήρως αποσπόμενα επενδεδυμένα με ύφασμα καλώδια.

Η Enermax μας συστήνει στο ολοκαίνουργιο ZDPMS (Zero Delay Power Monitor System, πρόγραμμα επίβλεψης μηδενικής καθυστέρησης τροφοδοσίας ρεύματος) για την πιο άνετη κι ακριβή διαχείριση κι επίβλεψη. Το εύκολο και κατανοητό περιβάλλον αυτού του προγράμματος πληροφορεί για την κατανάλωση του συστήματος, την μετατρεψιμότητα του καταναλωθέντος ρεύματος σε ωφέλιμο, τη θερμοκρασία, την τάση εξόδου (Volt, V) και την ένταση του ρεύματος (Ampere, A). Επιπλέον, το ZDPMS περιλαμβάνει και υπολογιστή κατανάλωσης. Ρυθμίζοντας το κόστος του ρεύματος της περιοχής σας και την ποσότητα διοξείδιού του άνθρακος (, το πρόγραμμα σας υπολογίζει το κόστος του ρεύματος και το συντελεστή εκπομπής διοξειδίου του άνθρακος.

Έχοντας μεριμνήσει για συστήματα που έχουν ιδιαίτερη απαίτηση φορτίου των 12V, όπως συστήματα δοκιμών ή overclocking, το Digifanless επιτρέπει στους χρήστες ή τους μηχανικούς συστημάτων την άνετη ρύθμιση των 12V εξόδου με ανοχές +/- 3%, και εναλλαγή από μονή σε διπλή ράγα. Σε περιπτώσεις ακραίων θερμοκρασιών, τάσης ή έντασης, το πρόγραμμα ZDPMS εμφανίζει μηνύματα προειδοποίησης ώστε ο χρήστης να λάβει προληπτικά μέτρα αποφυγής απενεργοποίησης του συστήματος. Το σημείο προστασίας υπέρτασης (Over Power Protection, OVP) και υπερέντασης (Over Current Protection, OCP) μπορεί να ρυθμιστεί όπως επιθυμεί ο χρήσης.

Enermax: Το πρώτο fanless ψηφιακό τροφοδοτικό, Enermax: Το πρώτο fanless ψηφιακό τροφοδοτικό

Πηγή

Δημήτρης Μηλόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.