Enermax MAXPRO: Νέα μοντέλα PSU

H Enermax έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στα συστήματα τροφοδοσίας και ψύξης στην αγορά. Αυτό το απέδειξε πρόσφατα με το ψηφιακό αερόψυκτο άνευ ανεμιστήρα τροφοδοτικό, Digifanless και έρχεται για ακόμη μια φορά να επιβεβαιώσει τους λόγους που έχει τόσο μεγάλο μερίδιο αγοράς.

Η νέα σειρά προϊόντων MAXPRO έχει σχεδιαστεί για να διαρκέσει αρκετά στο χρόνο και για να καλύψει όλες τις ανάγκες και τσέπες. Τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν θα είναι των 400, 500, 600 και 700 watt παρέχοντας σταθερότητα και υψηλές επιδόσεις για πολύωρο gaming. Άλλωστε όλα τα μοντέλα έρχονται με 8pin PCI-E συνδεσιμότητα και ράγα ως και 12V. Οι διαστάσεις του ανεμιστήρα τους θα είναι στα 14 εκ. και χωρούν σε όλα τα κουτιά, ακόμα και τα πιο μικρά.

Enermax: Νέα μοντέλα PSU, Enermax MAXPRO: Νέα μοντέλα PSU

H Enermax δεν είχε ως μόνο της σκοπό την σταθερότητα και την αποδοτικότητα, αλλά επιθυμούσαν και την εντελώς αθόρυβη λειτουργία. Οι μηχανικοί της εταιρείας τα κατάφεραν γι’ άλλη μια φορά να μας επιβεβαιώσουν τους εαυτούς τους. Αφού την πρώτη φορά κατάφεραν να βγάλουν εντελώς τον ανεμιστήρα και να χειρίζονται την ψύξη ψηφιακά, τώρα αντικατέστησαν τα κλασικά σφαιρικά έδρανα του ανεμιστήρα των 12εκ. με αξονικά. Με μόνο 500 περιστροφές το λεπτό (RPM, Revolves per Minute), τα νέα MAXPRO τροφοδοτικά είναι σχεδόν αθόρυβα σε τυπικά φορτία ως και 50%. Όταν φτάνουν τα 90%, o ανεμιστήρας ξεπερνά τις 1500 RPM αλλά δεν παράγει μηχανικούς θορύβους εξ αιτίας των αξονικών εδράνων.

Η αποδοτικότητα και η ασφάλεια είναι δύο σημαντικά χαρακτηριστικά για ένα τροφοδοτικό. Σε ένα σύνηθες φορτίο των 20%-50% τα PSU φτάνουν κατά μέσο όρο απόδοση καταναλισκόμενης προς αποδιδόμενη ισχύ ως και 87% και συμμορφώνεται με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και με το παγκόσμιο πιστοποιητικό 80 Plus. Τα υλικά με τα οποία κατασκευάζει η Enermax τα PSU της εγγυώνται εικοσιτετράωρη ποιοτική και σταθερή απόδοση στους 40°C. Για κάθε περίπτωση δυσλειτουργίας, το σύστημα SafeGuard προστατεύει το τροφοδοτικό και το hardware σας για υπέρταση, υπερένταση, βραχυκύκλωμα όπως και ξαφνικές αλλαγές ισχύος.

Τα νέα Enermax MAXPRO έρχονται με τριετή εγγύηση και κυκλοφορούν ήδη, εκτός από εκείνο των 700 watt που θα κυκλοφορήσει στα μέσα του Απρίλη. Οι τιμές τους είναι 49,90 ευρώ για το 400 watt, 59,90 ευρώ για το 500 watt, 67,90 ευρώ για το 600 watt και 79,90 για το 700 watt. Στις τιμές ενδέχονται διαφοροποιήσεις ανάλογα το ΦΠΑ κάθε χώρας.

Enermax: Νέα μοντέλα PSU, Enermax MAXPRO: Νέα μοντέλα PSU

Πηγή

Δημήτρης Μηλόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.