Epson R1200: Ποιοτικές εκτυπώσεις Α3+

, Epson R1200: Ποιοτικές εκτυπώσεις Α3+Δημιουργικότητα, εκτύπωση ψηφιακών λευκωμάτων, albums φωτογραφιών και μεγεθύνσεις μέχρι και A3+ με τον νέο Epson Stylus Photo R1900. Ο τελευταίος εκτυπωτής για μεγέθη A3+ από την Epson εκτυπώνει εντυπωσιακές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Είτε γίνεται εκτύπωση ψηφιακών λευκωμάτων, είτε albums ή μεγεθύνσεις φωτογραφιών για έκθεση στο σπίτι, το μοναδικό του μελάνι UltraChrome Hi-Gloss2 διασφαλίζει λείες, γυαλιστερές, ζωντανές φωτογραφίες.

Απελευθέρωση της δημιουργικότητας με πειραματισμό στην ποικιλία καλλιτεχνικών τύπων χαρτιού, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να “συνεργάζονται” αρμονικά με τον Stylus Photo R1900.

Ο Epson Stylus Photo R1900 ενσωματώνει τις τελευταίες εξελίξεις από την Epson αποδίδοντας ανώτερης ποιότητας φωτογραφίες, χωρίς περίγραμμα, μεγέθους μέχρι και A3+, σε μια ευρεία γκάμα τύπων χαρτιού. Το μελάνι της Εpson UltraChrome Hi-Gloss2 διασφαλίζει ένα μακράς διαρκείας, ανθεκτικό στο ξεθώριασμα1, ανώτερο αποτέλεσμα είτε η εκτύπωση γίνεται σε γυαλιστερό είτε σε ματ χαρτί. Εκτύπωση φυσικών αποχρώσεων του δέρματος για τα οικογενειακά πορτραίτα, ζωντανά πορτοκαλί και κόκκινα χρώματα για τις φθινοπωρινές εικόνες και τις εικόνες από ηλιοβασίλεμα, φωτεινό χρώμα magenta και κίτρινες αποχρώσεις για τις λήψεις από την άγρια φύση και ρεαλιστικές μπλε και πράσινες αποχρώσεις για τα τοπία. Το σετ των μελανιών οκτώ χρωμάτων δημιουργεί έναν εντυπωσιακό αριθμό χρωματικών συνδυασμών, ώστε είτε γίνεται εκτύπωση στη σωστή απόχρωση για να ταιριάζει με την εσωτερική διακόσμηση είτε δημιουργείται ένα φωτογραφικό ημερολόγιο, ο Stylus Photo R1900 θα εκτυπώσει το χρώμα που ταιριάζει απόλυτα στην κάθε εργασία.

Επιπρόσθετα, τα παραδοσιακά μελάνια χρώματος cyan, magenta και yellow συνδυάζονται με matte black, photo black, red, orange και παράλληλα μία λειτουργία βελτιστοποίησης της γυαλάδας για ένα λείο, γυαλιστερό φινίρισμα. Το σύστημα ξεχωριστών φυσιγγίων μελανιού συνεπάγεται ότι μόνο το χρώμα που χρησιμοποιείται χρειάζεται να αντικαθίσταται, κάνοντας τον εκτυπωτή οικονομικά αποδοτικό στη χρήση.

Για τη δημιουργία διαφορετικών όψεων και φινιρισμάτων, ο Stylus Photo R1900 είναι συμβατός με μια ευρεία γκάμα τύπων χαρτιού και σε ‘cut-sheet’ και ‘roll’. Επιλογή ανάμεσα σε γυαλιστερό ή ματ ή ανάμεσα σε μέσα που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για τις καλές τέχνες, όπως ο καμβάς και τα χαρτιά για τις υδατογραφίες. Οι ρυθμίσεις του εκτυπωτή είναι αυτόματα εγκατεστημένες για να προσφέρουν μια επιλογή μεγεθών εκτύπωσης για albums και κορνίζες φωτογραφιών, συμπεριλαμβανομένων των μεγεθών 10 x 15 εκατοστών, 13 x 18 εκατοστών και 30 x 30 εκατοστών, ενώ υπάρχει ακόμα και μια επιλογή δημιουργίας εναλλακτικών μεγεθών, αν χρειάζεται.

Περιλαμβάνεται και μία λειτουργία εκτύπωσης CD και DVD για εξατομίκευση των ψηφιακών συλλογών των album σε εκτυπώσιμα CDs και DVDs. Τέλος, υπάρχει δυνατότητα για εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς υπολογιστή, συνδέοντας απλά μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή το Picture Viewer, μέσω σύνδεσης Pictbridge. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με το πλήρες πακέτο του λογισμικού καθιστούν την επεξεργασία και την εκτύπωση των φωτογραφιών εύκολη διαδικασία.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νικολαος

Φαίνεται πολύ καλός αρχικά…κρίμα που είναι μικρός…εγώ χρησιμοποιώ υψηλές εκτυπώσεις για εσωτερική διακόσμηση..μάλλον θα είναι χρήσιμος για ποιο μικρά έργα!

Κώστας Βλαχάκης

νικολαος, εκτυπώνει έως A3+ μάλλον θέλεις κάτι μεγαλύτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Epson

Epson MOVERIO BT-200, Ένας νέος τρόπος να βλέπεις τον κόσμο

H Epson παρουσίασε τα έξυπνα γυαλιά MOVERIO BT-200 που δημιουργούν την αίσθηση ότι παρακολουθούμε μια οθόνη 320 ιντσών από απόσταση 20 μέτρων. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να βλέπει μόνο την εικόνα που θέλει σε μαύρο φόντο, π.χ. μια ταινία ακόμα και 3D ενώ οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να κάνει διάφανη την οθόνη και να δει […]

Computers Epson

EPSON εκτυπωτές, έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα

Κάντε το συγκριτικό τεστ μεταξύ ενός εκτυπωτή Epson και ενός Canon/HP/Samsung και δείτε γιατί με έναν εκτυπωτή Ink Tank System, εξοικονομείτε έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σχέση με τους εκτυπωτές του ανταγωνισμού και έως 95% χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος σε σχέση με τους εκτυπωτές laser του ανταγωνισμού!

Computers Epson

EPSON μονόχρωμη σειρά Ink Tank System με χαμηλό κόστος εκτύπωσης

Η μονόχρωμη σειρά Ink Tank System της Epson M200, M105 και M100 είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά γραφεία και χρήστες στο σπίτι και προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης με την ποιότητα της Epson. Αυτό οφείλεται στα δοχεία μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας 140ml, που μπορούν να ξαναγεμίσουν με γνήσια μελάνη Epson, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης.

Home Cinema Epson Home cinema

Epson MG-850HD, Βιντεοπροβολέας με iPod docking station

Η Epson παρουσιάζει τον home cinema βιντεοπροβολέα MG-850HD με iPod docking station. Απλά “κουμπώστε” τη συσκευή σας iPod Touch, iPhone ή iPad στο ειδικό dock και ο Epson MG-850HD θα αναλάβει να αναπαράγει σε μεγάλη εικόνα (έως και 300 ίντσες) όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε κάποια έξτρα εφαρμογή.