Epson Stylus SX410 Series, Εκτύπωση εγγράφων και φωτογραφιών χωρίς υπολογιστή

Η Epson παρουσιάζει το νέο όλα-σε-ένα εκτυπωτή Epson Stylus SX410 Series, με μεμονωμένα δοχεία μελάνης για εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή με μια μόνο συσκευή. Με την οθόνη LCD υψηλής ευκρίνειας 6,3 εκατοστών, τις υποδοχές για κάρτα μνήμης και το ενσωματωμένο PictBridge που διαθέτει ο Epson Stylus SX410 Series, δεν υπάρχει ανάγκη για χρήση Η/Υ για την εκτύπωση φωτογραφιών. Η οθόνη LCD επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αντιγράφουν φωτογραφίες ή έγγραφα, να αποκαθιστούν τα χρώματα σε ξεθωριασμένες φωτογραφίες που έχουν σκαναριστεί και να δουν όλες τις επιλογές ρυθμίσεων με ευκολία.

, Epson Stylus SX410 Series, Εκτύπωση εγγράφων και φωτογραφιών χωρίς υπολογιστή

Ο Epson Stylus SX410 είναι επίσης μια οικονομική λύση καθώς χρησιμοποιεί χαμηλού κόστους μεμονωμένα δοχεία μελάνης και έτσι αντικαθίσταται κάθε φορά μόνο το χρώμα που έχει εξαντληθεί. Τα συγκεκριμένα δοχεία μελάνης βρίσκονται στη χαρακτηριστική συσκευασία με τη φωτογραφία του τσιτάχ και είναι διαθέσιμα και σε πρακτική και οικονομική συσκευασία multipack.

O Epson Stylus SX410 Series χρησιμοποιεί μελάνι Epson DURABrite Ultra με προηγμένη τεχνολογία pigment που περιλαμβάνει σταγόνες μελάνης με ειδική προστατευτική επικάλυψη. Αυτή η τεχνολογία καθιστά τις εκτυπώσεις ανθεκτικές στο νερό και τις μουτζούρες ενώ επιτρέπει και τη χρήση μαρκαδόρων highlighter. Επιπλέον, εξασφαλίζει διάρκεια ζωής μέχρι και 2001 χρόνια για φωτογραφίες που εκτυπώνονται με ποιότητα εργαστηρίου και φυλάσσονται σε άλμπουμ.

Με την τεχνολογία Epson PhotoEnhance εξασφαλίζεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην εκτύπωση φωτογραφιών. Εικόνες με πρόσωπα και τοπία αναγνωρίζονται αυτόματα και εκτυπώνονται με ενισχυμένες ρυθμίσεις χρώματος για βελτιωμένες αποδόσεις τόνου και αντιθέσεων. Επιπλέον, με το Epson Easy Photo Print εξαλείφεται εύκολα το φαινόμενο των «κόκκινων ματιών» στις φωτογραφίες.

Ο Epson Stylus SX410 Series διαθέτει επίσης scanner με ανάλυση 1200 dpi και σύστημα Epson Easy Photo FixTM για σάρωση παλιών και ξεθωριασμένων φωτογραφιών και δυνατότητα αποκατάστασης του χρώματος και απομάκρυνσης της σκόνης.

Για ακόμα καλύτερη ποιότητα στην εκτύπωση φωτογραφιών, η Epson διαθέτει μια σειρά από glossy φωτογραφικά χαρτιά σε τρεις κατηγορίες: Photo Paper, Glossy Photo Paper και Premium Glossy Photo Paper. Η ειδική σήμανση με 3, 4 και 5 αστέρια καθιστά ευκολότερη την επιλογή του σωστού τύπου χαρτιού.

Epson Stylus SX410 Series
Μικρού μεγέθους όλα-σε-ένα εκτυπωτής, σαρωτής και φωτοτυπικό
Μεμονωμένα δοχεία μελάνης – αντικατάσταση μόνο του χρώματος που έχει εξαντληθεί
Οθόνη προβολής LCD 6.3 εκ. για απευθείας προβολή και εκτύπωση φωτογραφιών
Απευθείας εκτύπωση από φωτογραφικές κάμερες συμβατές με PictBridge
Ταχύτητες εκτύπωσης μέχρι 34 σελίδες ανά λεπτό
Εκτύπωση φωτογραφιών με ποιότητα εργαστηρίου και εγγράφων με μελάνι Epson DURABrite Ultra
Epson Easy Photo Print για εξάλειψη του φαινομένου των “κόκκινων ματιών”
Epson Easy Photo FixTM για αποκατάσταση χρώματος και διόρθωση του backlight σε σκαναρισμένες φωτογραφίες
ABBYY FineReader Optical Character Recognition για δυνατότητα επέμβασης σε σκαναρισμένο κείμενο
Εγκεκριμένο από την ENERGY STAR

Προτεινόμενη λιανική τιμή: 99 ευρώ – διαθεσιμότητα: 1η Ιουνίου, 2009

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
s.b

Οι κεφαλές παραμένουν στο μηχάνημα ….. και μπουκώνουν και μπουκώνουν και μπουκώνουν ….
Και μόνο ότι είναι EPSON τα λέει όλα….
ΧΑΛΙΑ!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Epson

Epson MOVERIO BT-200, Ένας νέος τρόπος να βλέπεις τον κόσμο

H Epson παρουσίασε τα έξυπνα γυαλιά MOVERIO BT-200 που δημιουργούν την αίσθηση ότι παρακολουθούμε μια οθόνη 320 ιντσών από απόσταση 20 μέτρων. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να βλέπει μόνο την εικόνα που θέλει σε μαύρο φόντο, π.χ. μια ταινία ακόμα και 3D ενώ οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να κάνει διάφανη την οθόνη και να δει […]

Computers Epson

EPSON εκτυπωτές, έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα

Κάντε το συγκριτικό τεστ μεταξύ ενός εκτυπωτή Epson και ενός Canon/HP/Samsung και δείτε γιατί με έναν εκτυπωτή Ink Tank System, εξοικονομείτε έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σχέση με τους εκτυπωτές του ανταγωνισμού και έως 95% χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος σε σχέση με τους εκτυπωτές laser του ανταγωνισμού!

Computers Epson

EPSON μονόχρωμη σειρά Ink Tank System με χαμηλό κόστος εκτύπωσης

Η μονόχρωμη σειρά Ink Tank System της Epson M200, M105 και M100 είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά γραφεία και χρήστες στο σπίτι και προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης με την ποιότητα της Epson. Αυτό οφείλεται στα δοχεία μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας 140ml, που μπορούν να ξαναγεμίσουν με γνήσια μελάνη Epson, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης.

Home Cinema Epson Home cinema

Epson MG-850HD, Βιντεοπροβολέας με iPod docking station

Η Epson παρουσιάζει τον home cinema βιντεοπροβολέα MG-850HD με iPod docking station. Απλά “κουμπώστε” τη συσκευή σας iPod Touch, iPhone ή iPad στο ειδικό dock και ο Epson MG-850HD θα αναλάβει να αναπαράγει σε μεγάλη εικόνα (έως και 300 ίντσες) όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε κάποια έξτρα εφαρμογή.