HP 9250c Digital Sender – Το πολυεργαλείο για τον επαγγελματία

Η HP ανακοίνωσε τη διάθεση του HP 9250c Digital Sender. Πρόκειται για μια γρήγορη & ασφαλή μέθοδο ψηφιοποίησης εντύπων και απλής ηλεκτρονικής διανομής, αρχειοθέτησης και οργάνωσής τους, επιτρέποντας στους επαγγελματίες να εξοικονομούν χώρο και χρόνο. Στις βασικές του λειτουργίες περιλαμβάνεται η αποστολή εγγράφων μέσω e-mail και η χρήση δικτυακών φακέλων.

Παράλληλα το λογισμικό HP Digital Sending 41 προσφέρει εξελιγμένες δυνατότητες ψηφιακής αποστολής και δικτύωσης που εξασφαλίζουν την ασφαλή, γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων.

•Αποστολή ψηφιακών εγγράφων, αρχειοθέτηση με σάρωση & ψηφιακή αποστολή με έως 51 ασπρόμαυρες και 29 έγχρωμες εικόνες ανά λεπτό μεγέθους Α4
•Σάρωση δύο όψεων με τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 50 φύλλων
•Απλή λειτουργία και διαμόρφωση με το εξωτερικό πληκτρολόγιο και τον έξυπνο πίνακα ελέγχου που διαθέτει οθόνη αφής HP Easy Select 2
•Μετατροπή εγγράφων σε αρχεία αναζητήσιμου κειμένου, (π.χ. αρχεία PDF, XML, RTF, HTML και TXT), με το λογισμικό οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων (OCR)3
•Εξωτερική θύρα USB για δυνατότητα επέκτασης με προϊόντα τρίτων κατασκευαστών
•Δυνατότητα δημιουργίας μηνυμάτων για τους χρήστες για την εισαγωγή επιπλέον πληροφοριών
•Κύκλος χρήσης έως 60.000 εικόνες ανά μήνα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.