Νέος HP Photosmart C5280 Όλα-σε-ένα

H HP παρουσίασε πρόσφατα το HP Photosmart C5280 All-in-One, με λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής, κατάλληλα σχεδιασμένο για όσους χρειάζονται μία ευέλικτη λύση εκτύπωσης, παραγωγή έγχρωμων αντιγράφων & σαρώσεις υψηλής ποιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, ο HP Photosmart C5280 All-in-One, εκτυπώνει φωτογραφίες ποιότητας εργαστηρίου & έγγραφα ποιότητας laser, εύκολα & οικονομικά ενώ παράλληλα επιτρέπει την δημιουργία εξατομικευμένων CD/DVD1 με άμεση εκτύπωση πάνω στο δίσκο & δυνατότητα προσαρμογής κειμένου & γραφικών. Επιπλέον, επιτρέπει τη μετατροπή φωτογραφιών σε ψηφιακά αρχεία για επανεκτυπώσεις, διορθώσεις, διαμοιρασμό ή απλώς για αποθήκευση με ανάλυση σάρωσης έως 4800 x 4800 dpi2 και με το εύχρηστο λογισμικό HP Photosmart Essential 2.0. Αναφορικά με το κόστος εκτύπωσης / αντιγραφής αυτό γίνεται ακόμα πιο χαμηλό με τη χρήση των προαιρετικών δοχείων μελάνης inkjet υψηλής χωρητικότητας.

Βασικά χαρακτηριστικά
•Εκτύπωση & αντιγραφή γρήγορα & αποδοτικά με ταχύτητες έως και 32 σελίδες / λεπτό για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις ή 24 σελίδες/ λεπτό για έγχρωμα έγγραφα ποιότητας laser ενώ απαιτούνται μόλις 27 δευτερόλεπτα για την εκτύπωση μιας φωτογραφίας.
•Επεξεργασία, εκτύπωση & διαμοιρασμός φωτογραφιών εύκολα με το λογισμικό HP Photosmart Essential 2.0.
•Δυνατότητα προαιρετικής εκτύπωσης με έξι μελάνια HP Vivera για ζωντανές & ρεαλιστικές φωτογραφίες που αντέχουν στο ξεθώριασμα για γενιές.
•Το HP Smart Web Printing εξασφαλίζει άρτια εκτύπωση σελίδων web χωρίς κομμένα άκρα.
•Δυνατότητα βελτίωσης της ποιότητα εκτύπωσης & αντιγραφής για διάφορα είδη χαρτιού με τον αυτόματο αισθητήρα τύπου χαρτιού.
•Εκτύπωση φωτογραφιών από την κάρτα μνήμης εύκολα, χωρίς υπολογιστή, χρησιμοποιώντας την οθόνη 6,1cm (2,4 ιντσών) και το HP Photosmart Express.
•Αυτόματος αισθητήρας τύπων χαρτιού
•Βολικές υποδοχές κάρτας μνήμης – CompactFlash, MultiMedia Card, Secure Digital Card, Mini SD, Memory Stick, Memory Stick Duo και xD-Picture Card.
•Υποστήριξη /Συνδεσιμότητα
oUSB Hi-speed 2.0
oMicrosoft Windows 2000 SP3 ή νεότερη έκδοση ή XP, Mac OS X v10.3.9, v10.4

Τιμή και Διαθεσιμότητα
O εκτυπωτής, σαρωτής, αντιγραφικό, HP Photosmart C5280 All-in-One θα είναι διαθέσιμος στην ελληνική αγορά στο τέλος Ιουνίου 2007 σε τιμή λιανικής €149. Η τιμή είναι ενδεικτική και περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 19%.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.