HP Slate 21, All-in-one με Tegra 4 και Android 4.2.2 Jelly Bean

Η HP παρουσίασε το όλα-σε-ένα HP Slate 21 με οθόνη αφής Full HD 21.5 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 4 και Android 4.2.2 Jelly Bean. To εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως desktop υπολογιστής με πληκτρολόγιο και mouse αλλά και να τοποθετηθεί παράλληλα με την επιφάνεια που θέλετε και να το δουλέψετε ως tablet.

HP Slate 21 Android Tegra 4, HP Slate 21, All-in-one με Tegra 4 και Android 4.2.2 Jelly Bean

HP Slate 21 Android Tegra 4, HP Slate 21, All-in-one με Tegra 4 και Android 4.2.2 Jelly Bean

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
30filla

θα τρέχουμε εφαρμογές σχεδιασμένες για 5 ίντσες σε 21?
έξυπνο.

Πάνος

Μόνο αν ήταν dual boot με w8 θα άξιζε. Τι να το κάνω το mobile λειτουργικό σε 21″;;;

Κωστας.Κ

@Πάνος και εγώ μαζί σου.

tech21man

Νομιζω οτι υπαρχει πιο ευκολος τροπος να παιξεις angry birds σε μεγαλη οθονη και να σερφαρεις με την ασχημια της συμπιεσης του chrome σε 1920×1080.

Σε λιγο καιρο, ενα απλο τετραπυρηνο κουτακι χωρις τπτ θα κανει τα ιδια σε οποιαδηποτε οθονη και θα κοστιζει 100$? Ποσο ειπαμε θα κανει αυτο το hp?

Solon

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣ!!! Τέτοιες βλακείες βγάζει η HP και από Νο1 εταιρία έχει καταντήσει να συζητά να κλήσει το τμήμα των PC. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.
Θα ήθελα να βγει αυτός που το σχεδίασε και να μας που ακριβώς πιστεύει ότι χρειάζεται αυτό το μηχάνημα και κυρίως σε ποιο κοινό στοχεύει.

GUESS WHO

Εξαιρετική ιδέα 21ιντσών οθόνης υψηλής ευκρίνειας σε τιμή χαμηλότερη απο πολλά 10″ tablet για όσους θα επιθυμούσαν ένα δεύτερο υπολογιστή σπίτι ή για μοναδική λύση σε όσους οι ανάγκες τους περιορίζονται σε περιήγηση στο δίκτυο, θέαση ταινιών, ακρόαση μουσικής, κοινωνική δικτύωση και casual gaming. Δυστυχώς η αρχική καλή ιδέα( μιας εξαιρετικά προσιτής συσκευής για κατανάλωση πολυμέσων) προδόθηκε απο το 1GB RAM και την απαράδεκτα μικρή μνήμη, μόλις 8 GB, που δεν επιτρέπει την εγκατάσταση πολλών εφαρμογών. Οι αστοχίες αυτές κατά τη γνώμη μου θα οδηγήσουν το κοινό στο οποίο απευθύνονται να τους γυρίσει τη πλάτη

tiamat

#tech21 man , τι εννοεις με το να λες “να σερφαρεις με την ασχημια της συμπιεσης του chrome σε 1920×1080”??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.