HP Sprout, φουτουριστικό PC με projector και 3D scanner

Η HP φαίνεται ότι παρατάει το κλασσικό πληκτρολόγιο και φέρνει έναν άκρως φουτουριστικό υπολογιστή, τον HP Sprout. Όσο αφορά το εσωτερικό του είναι ένας touch-enabled Windows 8 all-in-one υπολογιστής, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τον χρησιμοποιείς τον κάνει διαφορετικό. Ο υπολογιστής έρχεται με built-in προτζέκτορα, και μια touch επιφάνεια στην οποία προβάλει εικόνες.

Επιπλέον, έχει 3D σκάνερ για να σκανάρεις αντικείμενα και να τα μεταφέρεις στο εικονικό χώρο εργασίας.

Η touch επιφάνεια υποστηρίζει πενάκι, το οποίο θα βοηθάει αρκετά σχεδιαστές και καλλιτέχνες να σχεδιάζουν με πιο φυσικό τρόπο. Αντικείμενα μπορούν να μεταφερθούν από την οθόνη του υπολογιστή στην οθόνη του προβολέα με gestures και μπορείς να αλληλεπιδράς με αυτά με τη βοήθεια ειδικού software.

Το hardware περιλαμβάνει μια 14.6 megapixel κάμερα, έναν DLP προτζέκτορα, RealSense 3D σκάνερ, και μια LED desk lamp. Εκτός αυτών έχει Core i7 επεξεργαστή, 8GB RAM, 1 TB αποθηκευτικό χώρο και touch οθόνη 23 ιντσών με 1080p ανάλυση.

Ο HP Sprout είναι μια τελείως διαφορετική πρόταση και το πόσο καλός είναι θα εξαρτάται από το πόσο καλά δουλεύει το ειδικό software που τρέχει για να καταφέρνει όλα αυτά. Είναι διαθέσιμο από σήμερα με τιμή στα 1899 δολάρια.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το εντυπωσιακό αυτό μηχάνημα σε δράση:

hp sprout, HP Sprout, φουτουριστικό PC με projector και 3D scanner

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Τρομερό μηχάνημα.

κωστας

Το θελωωωωω

nikmour

Πρέπει να είναι η μοναδική φορά που η hp καινοτομεί. Όχι ότι τα προϊόντα της είναικακά. Μπράβο κάτι έξυπνο και καινούργιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.