iMac 2012 κλώνος με Windows 8

O Κινέζος κατασκευάζει τα πάντα. Σιγά που θα περίμενε να κυλοφορήσουν τα νέα iMac 2012 το Δεκέμβριο η απάντηση είναι ήδη έτοιμη και μάλιστα με Windows 8! Το “εργαλείο” έρχεται με οθόνη 21.5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, 4GB μνήμη RAM και σκληρό δίσκο 500GB. Αναφορά σχετικά με τον επεξεργαστή και την ύπαρξη ή μη optical drive δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής!

, iMac 2012 κλώνος με Windows 8

, iMac 2012 κλώνος με Windows 8

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Δωσε λινκ στο λαο να ψωνισει Βλαχακη !!!

space

αηδια!!!

Gkagman

Με 1200€ και 2000€ που θέλει το original αγοράζω ένα pc για το playroom ( δεν έχω έτσι το γράφω) ένα για το σαλόνι και ένα china clone Mac για να υπάρχει. Δε λέω καλή η προσπάθεια αλλα με τον μισθό μου ούτε china Mac δε βλέπω ….

sosimple

Με τα win8 ποιο καλο απο το original imac φαίνεται … 🙂

Αποστόλης

Ρε τους αθεόφοβους… Δεν έχουν αφήσει τίποτα που να μην το έχουν κλωνοποιησει… 😀

nikos

δεν ξέρω γι αυτό, αλλά για κινητό με βλέπω να τσιμπάω από κίνα γιατί το 3GS πεθαίνει και δε βλέπω φως στον ορίζοντα……

sosimple

Και αμα θες σωνει και καλά mac os, του βάζεις και ένα hackindos και ισυχαζεις.. Θα έχεις imac στο 1/4 της τιμής.. 🙂 Άντε και με android! 🙂

sosimple

Σε λίγο θα κλωνοποιησουν και το steve jobs αυτοι..

SugarDad

Αν τα κινεζάκια φτιάξουν κλώνο Mac Mini, με παρόμοιο hardware (που άρα θα τρέχει και mac os) και λογική τιμή (<=3/5), το αγοράζω άνετα!!!

Το παραπάνω iMac clone μάλλον θα έχει μούφα οθόνη κ δεν πολυλέει…

Nick Sfac

Η Apple θα βάλει Window s8 σε προϊόν της?!?! LOL…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple China iPhone

Apple: Εύσημα του Tim Cook για την πρόοδο της καινοτομίας στην Κίνα

Ο CEO της Apple Tim Cook επαίνεσε την καινοτομία της Κίνας και δήλωσε χαρούμενος για τους μακροχρόνιους δεσμούς της χώρας με την εταιρεία του κατά την επίσκεψή του στην χώρα.

Business China Chip USA

Ολλανδία: Στο πλευρό των ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού των εξαγωγών τσιπ προς την Κίνα

Περιορισμούς στις εξαγωγές τεχνολογίας ημιαγωγών σχεδιάζει να επιβάλει η Ολλανδία, καθώς “συστρατεύεται” με τις ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού τους προς την Κίνα.

Business 5G China

H Γερμανία μπλοκάρει τη χρήση κινέζικων εξαρτημάτων 5G

Η Γερμανία ετοιμάζεται να υλοποιήσει το σχέδιό της να απαγορεύσει τη χρήση κάποιων κινεζικών εξαρτημάτων στα δίκτυα 5G της χώρας, σύμφωνα με την εφημερίδα Zeit.

Business China

Baidu: Στα 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια τα έσοδα

Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών κινήθηκαν τα έσοδα της Baidu για το δ΄ τρίμηνο του 2022, με τον κινεζικό τεχνολογικό κολοσσό να εμφανίζει σημαντική άνοδο στα κέρδη του.