In Win & ASUS ROG: Ο πρώτος transformer πύργος

Το 2015 είναι ίσως η χρονιά με τις περισσότερες καινοτομίες στο χώρο του gaming. H AMD με τη Hynix κατασκέυασαν τις πρωτοποριακές μνήμες HBM, Intel με τις ενσωματωμένες κάρτες γραφικών Iris Pro 6200, η Microsoft με την DX12 ΑPI και άλλα πόσα στη λίστα. Το πιο τρελό όμως από όλα το έφεραν η In Win με την ASUS Republic of Gamers φτιάχνοντας έναν πύργο τύπου H-Tower.

Μη σας ξεγελάει η εμφάνισή του, δεν είναι ένας απλός πύργος με εγκοπές για να είναι πιο ευάερο το hardware σας. Απλά θυμηθείτε μερικά ASUS Transformer laptop που κυκλοφόρησαν και ότι το “transform” μόλις τώρα έγινε πραγματικότητα.

Να πούμε περισσότερα για τον πύργο ο οποίος μπορεί να στεγάσει μητρικές ως και E-ATX, είπαμε πως είναι H-Tower οπότε είναι λογικό, όπως επίσης και ότι χωράει GPUs με ως και 320 χλστ. μήκος και ψύχτρες επεξεργαστή με ως και 180 χλστ. ύψος.

Στις μπροστινές εξόδους παρατηρούμε μία USB 3.1 τύπου C θύρα, καθώς και τρεις θύρες USB 3.0 τύπου Α και εξόδους για HDA ήχο. Επίσης πέραν από τα κουμπιά Power κλπ, ο πύργος διαθέτει και κουμπιά για το transformation μπροστά και πίσω.

In Win & ASUS ROG: Ο πρώτος transformer πύργος, In Win & ASUS ROG: Ο πρώτος transformer πύργος

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vagelis

Τιμή 2500$

Νικος

Ναι οκ,η oυσια ποια ειναι, που χρησιμευει?

Rizo

Η Bugatti Veyron των PC.
Δεν παίζουν ρόλο τα χρήματα, ούτε σε τι χρησιμεύει το καθε τι.
Το φτιάξανε επειδή… μπορούν! 😉

ManosK

Φανταστείτε τα εξής !!! Λόγω του ότι τα towers τα έχουμε καπου κρυμμένα και περιορισμένα να πατηθεί κατα λάθος το κουμπι που ανοίγει και το tower να ειναι μεταξύ βιβλιοθήκης και ποδιού γραφείου. Έτσι απλά σπάει ο μηχανισμός… και αυτές οι εγκοπές…. σε 1 μηνα θα είναι μέσα στη σκόνη, led και σκόνη, απλά άπαιχτος συνδυασμός… άσε και που σε ψηλό σημείο να το ανεβάσεις φανταστείτε να πατηθεί το κουμπί και να έχει ξεχαστεί κάπου παραδίπλα το φραπόγαλο… έλεος… ωραίο – φιγουρατζίδικο αλλα μιλάμε για το κλαρινογαμπρό των towers.

9gag

Πλεον πιο πολυ γουσταρω τετοιου ειδους αρθρα ωστε να δικαιολογειτε και το ονομα του site /blog
παρα για τα κινητα στα οποια ξερεις εξ-αρχης τι σχολια θα διαβασεις και ποιος ειναι καλυτερος απο ποιον.

On topic…το κουτι οπως ειπε και ο rizo..το φτιαξανε επειδη μπορουν και καλα εκαναν!
ακριβο μεν αλλα πραγματικα αν ειχα τοσα λεφτα μονο για το tower…εεε ναι θα τα εδινα ευχαριστως. αν και κυριως ειναι για πιο overclocking freaks ωστε να το τιγκαρουν.
οπως και να εχει καλα ειναι να βγαινουν και τετοια!

manosp3

ManosK αν ειχεις αυτο το tower σιγα μη το εβαζες κατω απο το γραφειο κλπ….

mimis13

Χίλιες φορές να έδινα 200-300 να πάρω κάδρο, αυτοκόλλητα ματ μαύρου χρώματος και να έχτιζα το πισί μου σαν πίνακα ζωγραφικής. Την ίδια συντήρηση θα απαιτούσε και θα ήταν και εφετζιά με υδρόψυξη χρωματιστή φωσφοριζέ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.