Intel Core i7 980X Extreme Edition

Η Intel παρουσίασε την τελευταία της πλατφόρμα για PC, η οποία έρχεται εξοπλισμένη με τον καινούριο επεξεργαστή Intel Core i7 980X Extreme Edition, τον επονομαζόμενο “Gulftown,” τον πρώτο επεξεργαστή τεχνολογίας 32nm, ο οποίος διαθέτει έξι πυρήνες και 12 threads επεξεργασίας. Όσοι παρακολούθησαν το συνέδριο Game Developers Conference (GDC) είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση των επιδόσεων της συγκεκριμένης πλατφόρμας.

, Intel Core i7 980X Extreme Edition

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Staf

Παιδια καλα πεταει..12 ΜΒ cache και DDR3..Ολα τελεια αλλα πολυ ακριβος ακομη..Και οι μνημες DDR3 επισης εχουν διπλασια τιμη σε σχεση με DDR2..Υπομονη……..

Thanasis

Ωραίος είναι αλλά μην τον περιμένετε κάτω απο 1500 ευρώ…

telas

πολυ τούμπανο! επίσης μην περιμένε να πέσει η τιμή του για τα επόμενα 2 χρόνια

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

αυτο απο μονο του θα κοστιζει οσο ενα καλο pc….

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

για το επεξαργαστη απο μονο του μιλαω παντα.

Staf

Oχι μονο 2 χρονια..Παραπανω θα περιμενουμε..Οι DDR3 ειναι ηδη καποια χρονια στην αγορα αλλα δεν βλεπω να πεφτει η τιμη τους.Παντως αξιζουν τα λεφτα τους.Ειναι πολυ πιο γρηγορες απο τις αλλες..

Leuteris
Nikos

paidia egw phra prin 1 xrono ddr3 sta 1333 155euro ta 2 giga,xtes ebala alla 2 giga akribws tis idies sta 120,dhladh mesa se ena xrono exoun pesei mono 35 euro,ara prepei na kanoume poluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu upomonh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Intel

Δύο από τα παλιότερα desktop PC στον κόσμο ανακαλύφθηκαν σε καθάρισμα σπιτιού

Σε μια εποχή που ό,τι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο e-bay, γίνονται ακόμα ανακαλύψεις που μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστά.

Business Chip Intel

Η Intel ζητά 5 δισ. ευρώ από τη Γερμανία για την παραγωγή τσιπ

Η Intel ζήτησε επιπλέον επιδοτήσεις 4 έως 5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τη γερμανική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα συγκρότημα κατασκευής Chip στην χώρα.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.

Business Intel

Intel: “Μαχαίρι” στον μισθό του CEO – Μείωση κατά 25%

Η ύφεση στην αγορά υπολογιστών οδηγεί την Intel στην απόφαση να περικόψει κατά 25% τον μισθό του CEO, Pat Gelsinger.