Intel Haswell-E, Το 2014

Το δεύτερο εξάμηνο του 2014, δηλαδή του χρόνου τέτοια εποχή κυκλοφορούν από σήμερα φήμες ότι η Intel θα κυκλοφορήσει επεξεργαστές Intel Haswell-E με έως και 8 πυρήνες συμβατούς με μνήμη RAM έως και 20MB L3. Οι ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για την διάθεση motherboard με Wellsburg chipset και υποστήριξη μνήμη RAM DDR4 έως και 2.133MHz. Γιώργο ετοιμάζεσαι;

Intel Haswell-E, Intel Haswell-E, Το 2014

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tony Cool

Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ειναι εκπληκτικα εργαλεια.Οταν ομως η amd προσφερει φοβερες προτασεις στα 100-150 ευρω για ολους τους χρηστες (ακομα και σε hardcore gamers και επαγγελματιες) τοτε το συμπερασμα ειναι οτι στη μεγαλη τους πλειοψηφια οι λυσεις της intel ειναι καθαρα elitιστικες.Ουτε για πλακα εκτος αν σου περισσευουν λεφτα η για πολυ εξειδικευμενους επαγγελματιες.

Nerevar

Φιλε μου ενω γενικα συμφωνω μαζι σου σε οτι αφορα κοστος/αποδοση της AMD, δυστυχως οι επεξεργαστες της Intel ειναι ανωτεροι της AMD κυριως σε οτι αφορα την αποδοση ανα πυρηνα. Η AMD εχει καλυτερο multitasking αλλα σε οτι αφορα ολα τα υπολοιπα και κυριως gaming (μια και γι αυτο μπορω να μιλησω με περισσοτερη σιγουρια) η Intel ειναι σταθερο σημειο αναφορας, γεγονος που αποδεικνυεται απο το οτι σε ολα τα benchmarks, ακομα και για καρτες AMD το συστημα αναφορας του benchmar εχει κατα κανονα επεξεργαστη Intel.
Ειναι κριμα γιατι θεωρω οτι η AMD σεβεται περισσοτερο τον καταναλωτη/παικτη και βασικα οποιονδηποτε ανθρωπο που στηνει ενα pc απο την αρχη και δεν αρκειται σε ο,τι του πασαρουν, πρακτικη που στα επομενα 5 χρονια προβλεπεται να εκλειψει με τις λυσεις των integrated συστηματων.

nick

Κώστα έχω αυτό το laptop https://www.sony.co.uk/support/en/product/VPCEA3L1E_L/specifications και θέλω να σε ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω την κάρτα γραφικών του…αν ναι με ποιά καλύτερη μπορώ να την αντικαταστήσω ??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Intel

Δύο από τα παλιότερα desktop PC στον κόσμο ανακαλύφθηκαν σε καθάρισμα σπιτιού

Σε μια εποχή που ό,τι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο e-bay, γίνονται ακόμα ανακαλύψεις που μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστά.

Business Chip Intel

Η Intel ζητά 5 δισ. ευρώ από τη Γερμανία για την παραγωγή τσιπ

Η Intel ζήτησε επιπλέον επιδοτήσεις 4 έως 5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τη γερμανική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα συγκρότημα κατασκευής Chip στην χώρα.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.

Business Intel

Intel: “Μαχαίρι” στον μισθό του CEO – Μείωση κατά 25%

Η ύφεση στην αγορά υπολογιστών οδηγεί την Intel στην απόφαση να περικόψει κατά 25% τον μισθό του CEO, Pat Gelsinger.