Intel Haswell refresh, Έρχεται στις 10 Μαΐου

Η Intel είναι έτοιμη να λανσάρει τους νέους της επεξεργαστές Haswell για σταθερούς υπολογιστές στις αρχές του Μάη, αναβάλλοντας το αρχικό χρονοδιάγραμμα από τον Απρίλιο. Κατά τις 10 Μαΐου θα έρθουν οι πρώτοι Intel Haswell refresh που επί το πλείστον θα λειτουργούν σε συχνότητα 100MHz παραπάνω από αυτούς που διαδέχονται, καθώς και τα καινούρια 9-series chipsets H97/Z97.

Σύμφωνα με πηγές από κατασκευαστές μητρικών καρτών, η Intel αρχικά σχεδίαζε να λανσάρει τις CPU τον Απρίλιο και τα chipsets τον Μάιο, ωστόσο μετά από προτροπή κατασκευαστών motherboard αλλά και μεταπωλητών, αποφάσισε να καθυστερήσει τις CPU και να τις βγάλει στην αγορά μαζί με τα νέα chipsets τον Μάιο.

Οπότε, οι enthusiast-class Devil’s Canyon θα λανσαριστούν σύντομα μετά από τους πρώτους refresh και κάπου κοντά στην Computex 2014, τον Ιούνιο και οι Haswell-E με LGA-2011-3 θα ακολουθήσουν τον Σεπτέμβριο. Περίπου 20 SKU θα περιλαμβάνονται στο refresh των Haswell.

Intel Haswell refresh, Intel Haswell refresh, Έρχεται στις 10 Μαΐου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Ελπίζω στους καινούριους Haswell να έχουν λυθεί τα προβλήματα με το USB 3. Η πρώτη γενιά Haswell ήταν μακράν ότι ποιο προβληματικό έχει κυκλοφορήσει η Intel τα τελευταία 10 χρόνια.

Τομ

Εγω ετοιμαζω αγορα haswell macbook για τρελες μπαταριες.

LthIX

Νόμιζα οτι η Intel θα βγάλει τους Broadwell !Πότε θα βγούν αυτοί ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Intel

Δύο από τα παλιότερα desktop PC στον κόσμο ανακαλύφθηκαν σε καθάρισμα σπιτιού

Σε μια εποχή που ό,τι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο e-bay, γίνονται ακόμα ανακαλύψεις που μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστά.

Business Chip Intel

Η Intel ζητά 5 δισ. ευρώ από τη Γερμανία για την παραγωγή τσιπ

Η Intel ζήτησε επιπλέον επιδοτήσεις 4 έως 5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τη γερμανική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα συγκρότημα κατασκευής Chip στην χώρα.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.

Business Intel

Intel: “Μαχαίρι” στον μισθό του CEO – Μείωση κατά 25%

Η ύφεση στην αγορά υπολογιστών οδηγεί την Intel στην απόφαση να περικόψει κατά 25% τον μισθό του CEO, Pat Gelsinger.