Δευτέρα
14/01/2013

Intel Haswell HD 4500 GT3, 2 φορές ταχύτερος του HD 4000

Η Intel, κατά την διάρκεια της έκθεσης CES 2013, προέβει σε μια επίδειξη των δυνατοτήτων της νέας σειράς επεξεργαστών, αρχιτεκτονικής τύπου «Haswell». Θέλοντας να δώσει περισσότερο βάρος στις γραφικές δυνατότητες που ενσωματώνουν τα νέα αυτά chips έβαλε δίπλα δίπλα ένα σύστημα το οποίο στηριζόταν αποκλειστικά σε iGPU HD 4500 GT3 και ένα σύστημα το οποίο χρησιμοποιούσε μια Nvidia GeForce GTX 650.

Intel Haswell tech demo

Και στα δυο συστήματα οι θεατές μπορούσαν να παρακολουθήσουν το γνωστό σε όλους Dirt 3, μέρος της σειράς Colin McRae Rally, το οποίο αξιοποιεί το DirectX 11 (σε Full HD, High settings χωρίς AA) και να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι ότι ο Haswell μπορεί να μην αγγίζει το επίπεδο μιας ανεξάρτητη GPU, τα πάει όμως πολύ καλά αποδίδοντας έναν ικανοποιητικό αριθμό καρέ.

Φήμες θέλουν την Intel να έχει ανεβάσει την επίδοση του Haswell μέχρι και 100% σε σχέση με τον προγενέστερο Ivy Bridge (HD 4000) και να φτάνει πια την πρωτοπόρο AMD με την σειρά Α «Trinity», το οποίο είναι και το ταχύτερο υποσύστημα γραφικών μέχρι σήμερα.

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.