Το iPad δεν φορτίζει από όλες τις υποδοχές USB

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία motherboards Gigabyte, έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις όπου οι κλασσικές υποδοχές USB των υπολογιστών δεν καταφέρνουν να φορτίσουν τη μπαταρία του iPad, μιας και αυτές συνήθως βγάζουν 0,5 amps ενώ το iPad (όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο) χρειάζεται 1,25 amps. Όλα τα motherboard της Gigabyte Intel chipset-based X58, P55, H55, H57 όπως και το αναμενόμενα AMD 800 chipset series μπορούν να φορτίσουν το iPad, είτε βρίσκονται σε λειτουργία, είτε όχι.

, Το iPad δεν φορτίζει από όλες τις υποδοχές USB

Κατεβάστε τους απαιτούμενους drivers για τα συμβατά Gigabyte motherboard, από εδώ https://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Utility_List.aspx

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ghanis

off topic, οταν ειδες το bookstore στο ipad ηταν διαθεσιμο στην ελλαδα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Smartphones Apple iPad iPhone

Apple: Νέα πατέντα για αναδιπλούμενη οθόνη χωρίς πτυχές για iPhone και iPad

H Apple κατέχει πλέον ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που εμποδίζει τις πτυχές στις οθόνες, κάτι που δείχνει ότι εξετάζει αναδιπλούμενα iPhone και iPad για το μέλλον.