Kingston HyperX DDR3, RAM τριών καναλιών στα 2GHz

, Kingston HyperX DDR3, RAM τριών καναλιών στα 2GHzΗ Kingston Technology ανακοίνωσε σήμερα ότι πρώτη διαθέτει στην αγορά την υψηλής ταχύτητας μνήμης HyperX DDR3 στα 2GHz για συνθέσεις τριών καναλιών, ειδικά σχεδιασμένη για τις νέες μητρικές κάρτες της Intel με τσιπ X58. Η νέα μνήμη διατίθεται σε kit των τριών μονάδων του 1GB, τα οποία είναι έτοιμα με profile Intel XMP (Extreme Memory Profile) και ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της πλατφόρμας Core i7 1.65 volt.

Tο portfolio kits τριών καναλιών της Kingston περιλαμβάνει επίσης, εκτός από την υψηλότερη δυνατή απόδοση των 2000MHz, ταχύτητες στα 1866- και 1800MHz, και χαμηλού χρόνου απόκρισης (latency) στα 1600- και 1375MHz. Τα Value RAM kits τριών μονάδων των 1GB και 2GB της Kingston διατίθενται επίσης στα 1333MHz και 1066MHz.

Η μνήμη HyperX της Kingston συνοδεύεται από εγγύηση εφόρου ζωής και δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Kingston

Kingston: Τα πρώτα DDR4 Module 32GB στην Ιαπωνία

Η Kingston, μια εταιρεία κορυφή στους κατασκευαστές μέσων αποθήκευσης έκανε πρώτη το μεγάλο βήμα στην αγορά των υπολογιστών με DDR4 αρχιτεκτονική. Μέχρι πρότινος κυκλοφορούσαν τα DDR3 module των 4GB που σήμερα είναι η mainstream χωρητικότητα, module των 8GB και για τους πολύ απαιτητικούς, Value εκδόσεις μονών Module των 16GB.

Gear Gadgets Kingston

Kingston HyperX 1TB, USB Stick 3.0 με τεράστια χωρητικότητα

Η Kingston ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο USB stick από τη σειρά HyperX με χωρητικότητα 1TB και συμβατό με το γρήγορο πρωτόκολλο USB 3.0. To HyperX 1TB υπόσχεται ταχύτητες ανάγνωσης 240MB/s και εγγραφής 160MB/s και αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος. Άμεσα διαθέσιμο θα είναι η έκδοση με χωρητικότητα 512GB η οποία θα κοστίζει 1.750$.

Gear Kingston

Kingston Wi-Drive, Ασύρματη μνήμη flash ιδανική για iPad και iPhone

Η Kingston ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Kingston Wi-Drive κατασκευασμένο για να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για αποθήκευση στα Apple iPad, iPhone και iPod Touch. Συνδυάζοντας τον αποθηκευτικό χώρο, τη δυνατότητα να μοιράζεσαι τα αρχεία αλλά και τη φορητότητα και ανθεκτικότητα του δίσκου, το Wi-Drive είναι η ιδανική συσκευή για τους χρήστες συσκευών Apple.

Computers Kingston

Kingston HyperX DDR3 2333MHz

Η Kingston Technology Europe ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της πιο γρήγορης μνήμης τριών καναλιών πιστοποιημένης από την Intel. Με λειτουργία στα 2333MHz, το kit μνήμης Kingston HyperX triple-channel DDR3 απέσπασε την πιστοποίηση Intel XMP στην πλατφόρμα Core i7. Η μνήμη των 2333MHz τρέχει σε χρόνους 9-11-9-27 στα 1.65 volt και απέσπασε τη διάκριση σε σύστημα […]