KingstonHyperX Predator PCIe SSD: Με ταχύτητες 1.000MB/s και 1.400MB/s

H Kingston είναι η πιο δημοφιλής εταιρεία σήμερα στο χώρο των υπολογιστών, κατασκευάζοντας εξαρτήματα αποθηκευτικού χώρου RAM και ROM εδώ και αρκετές δεκαετίες. Η δημοφιλής της γκάμα HyperX, περιλαμβάνει μοντέλα μνημών RAM, USB Flash Drives, Gaming ακουστικά και SSD.

Στους SSD μετά τη SATA σειρά HyperX Fury, έρχεται να προστεθεί η HyperX Predator με PCIe 2.0 x4 συνδεσιμότητα, επιτρέποντας ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης 1.000MB/s και 1.400MB/s αντίστοιχα. Οι χωρητικότητες των δίσκων που θα κυκλοφορήσουν είναι 240GB, 480GB και πολύ αργότερα 960GB.

Οι νέοι αυτοί SSD της Kingston είναι κατασκευασμένοι με τον ελεγκτή της δημοφιλούς εταιρείας Marvell, 88SS9293. Η σύνδεση τους με τη μητρική θα είναι Μ.2 που επιβεβαιώνει την υποστήριξη την πλατφόρμας της νέας γενιάς M.2 PCIe. Ένας προαιρετικός αντάπτορας HHHL θα προσφέρεται σε κάθε συσκευασία, ώστε να είναι δυνατή η σύνδεση στις υπάρχουσες μητρικές που δεν περιέχουν τη θύρα M.2.

Η κατανάλωσή του θα φτάνει τα 1,99 Watt σε κατάσταση ανάγνωσης, ενώ κατά την εγγραφή 8,25 watt. Η εγγύησή του θα φτάνει τα τρία έτη, και ο χρόνος ΜΤΒF του έχει υπολογιστή στις 1.000.000 ώρες.

kingston xyper predator, KingstonHyperX Predator PCIe SSD: Με ταχύτητες 1.000MB/s και 1.400MB/s

kingston xyper predator, KingstonHyperX Predator PCIe SSD: Με ταχύτητες 1.000MB/s και 1.400MB/s

Επεξηγήσεις:
HHHL Adapter είναι ένας αντάπτορας Half-Height, Half-Length που προστίθεται στη συσκευασία ώστε να είναι δυνατό ο SSD να κουμπώσει στις απλές θύρες PCI x4 μιας και η κανονική του συνδεσιμότητα είναι για PCIe M.2.

Δημήτριος Μηλόπουλος

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταμάτης

Υπάρχει ένα λάθος στο post, καθώς σε read έχει 1400ΜΒ/sec

mimis13

Ναι, όντως, μου ξέφυγε και θα διορθωθεί.

dimmis

Τρομερές ταχύτητες αλλά πολύ τσιμπημένες τιμές..
Προς το παρόν μένουμε με τους απλούς SSD μέχρι να πέσουν αρκετά οι τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.