Η Lenovo παρουσιάζει τους πρώτους υπολογιστές με το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων 2008

, Η Lenovo παρουσιάζει τους πρώτους υπολογιστές με το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων 2008Η Lenovo ανακοίνωσε τη διάθεση έξι νέων σειρών επιτραπέζιων υπολογιστών της οικογένειας 3000, τους J200/J200p/J205, και S200/S200p/S205. Είναι οι πρώτοι επιτραπέζιοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές που διατίθενται παγκοσμίως φέροντας το σύνθετο λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων, το οποίο αποτελείται από το εμπορικό σήμα της Lenovo και τους Ολυμπιακούς Κύκλους, στηρίζοντας έτσι τη παγκόσμια χορηγία της Lenovo για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2008 που θα διεξαχθούν στο Πεκίνο.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2008 μας δίνουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε σε ολόκληρο τον κόσμο ορισμένους από τους καλύτερους μας υπολογιστές», δήλωσε ο Dilip Bhatia, Διευθυντής Παγκόσμιου Μάρκετινγκ Επιτραπέζιων Υπολογιστών της Lenovo. «Έχουμε σχεδιάσει τους νέους επιτραπέζιους υπολογιστές της σειράς Lenovo 3000 με αυτό το σκεπτικό στο μυαλό μας, παραθέτοντας το σύνθετο λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων και της Lenovo, μαζί με ένα νέο, μοντέρνο σχεδιασμό. Παράλληλα, παρέχουμε εκείνα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται μια μικρή επιχείρηση προκειμένου να είναι παραγωγική όπως η συμβατότητα με επεξεργαστές τεχνολογίας quad core, καθώς επίσης και οι άριστες ικανότητες κεντρικής/απομακρυσμένης διαχείρισης και ελέγχου».

Η εισαγωγή των νέων επιτραπέζιων υπολογιστών συμπίπτει με την ενός έτους αντίστροφη μέτρηση προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν τον Αύγουστο του 2008. Η Lenovo, ως παγκόσμιος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, προσφέρει όλο τον απαραίτητο για την διεξαγωγή των Αγώνων εξοπλισμό. Ουσιαστικά, κάθε πτυχή της διοίκησης των Αγώνων, από τη συγκέντρωση και αποθήκευση των στοιχείων των συμμετεχόντων, έως την παρουσίαση των αποτελεσμάτων και την οργάνωση όλων των δραστηριοτήτων της Οργανωτικής Επιτροπής, θα βασιστεί σε εξοπλισμό Lenovo.

Σχεδιασμένοι για τους χρήστες μικρών επιχειρήσεων που επιθυμούν να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ του χώρου εργασίας και του σπιτιού τους, οι νέοι επιτραπέζιοι υπολογιστές της Lenovo, με το μοντέρνο μαύρο και ασημί εξωτερικό περίβλημα, εξισορροπούν την παράδοση των μαύρων υπολογιστών που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις με τον ενθουσιασμό και την ενέργεια του ασημί χρώματος που συνδέεται με τη χρήση υπολογιστών στο σπίτι και τον τρόπο ζωής των καταναλωτών. Οι νέοι υπολογιστές δεν παρέχουν μόνο ένα ανανεωμένο εξωτερικό περίβλημα, αλλά είναι φυσικά και εξοπλισμένοι με τις τελευταίες τεχνολογίες για μια εύκολη, αξιόπιστη και παραγωγική εμπειρία χρήσης.

Ειδικά οι επιτραπέζιοι J200p και S200p είναι εξοπλισμένοι με επεξεργαστές Intel Core 2 Quad, οι J200 και S200 με επεξεργαστές διπλού πυρήνα Intel, και οι J205 και S205 με επεξεργαστές AMD. Οι υπολογιστές διαθέτουν επίσης Gigabit Ethernet, αυξημένες δυνατότητες γραφικών, 6 θύρες USB καθώς επίσης και ενσωματωμένη κλειδαριά για πρόσθετη ασφάλεια κλοπής. Παράλληλα, διαθέτουν και τη δυνατότητα κρυπτογράφησης στοιχείων μέσω TPM 1.2 (σε επιλεγμένα μοντέλα). Η αλληλουχία προγραμμάτων και εργαλείων παραγωγικότητας LenovoCare, επιτρέπει στους χρήστες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων να διαχειριστούν με ευκολία τον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους μέσω αυτόματων updates, και επαναφοράς του συστήματος και του κωδικού πρόσβασης με το πάτημα ενός πλήκτρου, παρέχοντας έτσι ασύγκριτη προστιθέμενη αξία στο χρήστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Lenovo προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρονικών υπολογιστών που πληρούν τις προδιαγραφές EnergyStar 4.0 της EPA (Environmental Protection Agency), συμπεριλαμβανομένων των νέων επιτραπέζιων υπολογιστών της σειράς Lenovo 3000. Έτσι, οι νέοι υπολογιστές, παρέχουν μεγαλύτερη απόδοση, μειώνοντας σημαντικά την ενεργειακή κατανάλωση, και τις λειτουργικές δαπάνες σε σχέση με τα προγενέστερα μοντέλα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.