Η LG παρουσιάζει τη σειρά οθονών Fantasy

H LG επιδεικνύει για άλλη μια φορά την ηγετική της θέση στο θέμα του σχεδιασμού με την πρωτοποριακή premium σειρά LCD οθονών με την ονομασία Fantasy. Η σύλληψη της ιδέας για τη σειρά αυτή έγινε με στόχο τη δημιουργία οθονών με premium design, θέτοντας έτσι το παράδειγμα για τις οθόνες νέας γενιάς.

Η σειρά “Fantasy” δεν διαθέτει μόνο εξωτερική ομορφιά, αλλά και ‘φανταστική’ αίσθηση για το χρήστη, προσφέροντας τον πιο πρωτοποριακό λόγο αντίθεσης του 3000:1 παγκοσμίως, γρήγορο χρόνο απόκρισης μόλις 2ms, καθαρή εικόνα μέσω της τεχνολογίας f-engine, ultra slim πάχος των μόλις 18mm και ευκολία στη χρήση με την λειτουργία μέσω ενός μόνο καλωδίου.
Επιπλέον, η σειρά “Fantasy” επιδιώκει να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στην πολύωρη καθημερινή χρήση των υπολογιστών, σε συνδυασμό με την απλότητα που απορρέει από το μίνιμαλ design. Η δεξιοτεχνία που αφιερώθηκε στη νέα αυτή σειρά, την κάνει ένα αριστούργημα που όλοι θα ήθελαν να αποκτήσουν. Με μια φράση: η σειρά “Fantasy” δεν είναι απλά μια σειρά οθονών. Πρόκειται για ένα επαναστατικό προϊόν που προσκαλεί το χρήση σε μια ‘φανταστική’ επικοινωνία.
Η σειρά “Fantasy” διαθέτει 3 μοντέλα, το Ring, το Jar και το Eclipse με ένα γυαλιστερό φινίρισμα που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν το στυλ που επιθυμούν.
Η LG Electronics Ελλάς Α.Ε. τηρώντας τη δέσμευσή της για την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας προς τους Έλληνες καταναλωτές, παρέχει εγγύηση 3 ετών on-site σε όλα της τα μοντέλα, ενώ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει εγγύηση “0” pixel*.

*Η εγγύηση “0” pixel ισχύει για οθόνες 17” και 19”.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.