LG Flatron L206WU | με σύνδεση USB

, LG Flatron L206WU | με σύνδεση USBΗ LG Electronics (LG) παρουσιάζει την FLATRON L206WU, μια ευρεία οθόνη LCD με πρωτοποριακή τεχνολογία, που συνδέεται στον υπολογιστή απλώς μέσω ενός καλωδίου USB. Απευθύνεται κυρίως σε όσους επιθυμούν να έχουν μια δεύτερη οθόνη στον υπολογιστή τους, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουν και δεύτερη κάρτα γραφικών. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να εγκαταστήσει σε έναν Η/Υ μέχρι και έξι οθόνες ταυτόχρονα.

Παρόλο που η χρήση μιας δεύτερης οθόνης αποδεδειγμένα ενισχύει την παραγωγικότητα, μέχρι σήμερα η διαδικασία εγκατάστασης ήταν δαπανηρή και αρκετά πολύπλοκη. Η νέα FLATRON L206WU έρχεται για να δώσει τη λύση σε αυτά τα θέματα, καθώς χρειάζεται μόνο ένα απλό στέλεχος USB για να συνδεθεί με τον υπολογιστή, προσφέροντας τη δυνατότητα να συνδέονται πολλές οθόνες μαζί, με μια απλή και εύκολη διαδικασία.

Ένα ακόμη στοιχείο που διακρίνει τη νέα οθόνη LG FLATRON L206WU είναι ο εργονομικός της σχεδιασμός που ενισχύει περαιτέρω την αποτελεσματικότητα και προσφέρει άνεση και ευελιξία στο χρήστη. Επίσης, εναρμονίζεται τέλεια με τη βασική οθόνη, καθώς το ύψος της μπορεί και προσαρμόζεται από τα 35 mm μέχρι τα 140 mm. Τέλος, η οθόνη μπορεί να περιστραφεί από landscape σε portrait για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία. Η λεπτή και εργονομική L206WU αποτελεί ένα εξαιρετικά εύχρηστο εργαλείο με άπειρες δυνατότητες.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη οθόνη μπορεί να συνδεθεί και μέσω DVI-D και D-Sub, δυνατότητα που την καθιστά συμβατή με πολλούς τύπους Η/Υ και άλλες συσκευές, όπως DVD players.

Η LG FLATRON L206WU με την πιστοποίηση των Windows Vista θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Φεβρουάριο του 2008.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ptmax13

Δεν αναφέρεις πουθενά τις ίντσες της οθόνης. Είναι 20αρα να υποθέσω?

Stelios

Υποθέτεις σωστά… 🙂 Το 20 απο το 206 του τύπου της οθόνης είναι οι ίντσες.

Κώστας Βλαχάκης

Ναι sorry, δεν το έγραψα, είναι 20άρα.

Παύλος

Μέγιστη Ανάλυση: 1680 x 1050
Μέγεθος κουκίδας: 0.258 mm
Κόντραστ: 5000/1
Χρόνος απόκρισης: 2ms
Σύνδεση: Analog VGA, Digital (DVI-D), USB
Οριζόντια γωνία θέασης 170 μοίρες
Κάθετη γωνία θέαση: 170 μήρες
Φωτεινότητα: 300 cd/τμ
Άλλες θύρες: 3 x USB
Υποστήριξη High Definition: Όχι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.