LG M50D LED LCD, Monitor TV Full HD με MPEG-4

Η νέα σειρά LG M50D LED LCD, αποτελεί έναν καινοτόμο συνδυασμό οθόνης ηλεκτρονικού υπολογιστή και τηλεόρασης με δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας, προσφέροντας ταυτόχρονα πλήθος multimedia χαρακτηριστικών με στόχο τη βέλτιστη εμπειρία ψυχαγωγίας.

, LG M50D LED LCD, Monitor TV Full HD με MPEG-4

Με τη σειρά M50D LED LCD, η LG επικεντρώνεται απόλυτα στις ανάγκες των απαιτητικών χρηστών, που αναζητούν μια πολύ-λειτουργική οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή με τεχνολογία αιχμής και η οποία να ανταποκρίνεται πλήρως στην αναπαραγωγή περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας. Ειδικότερα, η σειρά M50D προσφέρει ανάλυση Full HD 1080p και χρόνο απόκρισης 5ms και σε συνδυασμό με τη λειτουργία Υψηλής Αντίθεσης (Mega Contrast Ratio), διασφαλίζει ότι οι χρήστες απολαμβάνουν ολοζώντανες και καθαρές εικόνες με κορυφαία ποιότητα. Επιπλέον, χάρη στον ενσωματωμένο δέκτη ψηφιακής τηλεόρασης MPEG4 και στην πληθώρα υποστήριξης πολλών ψηφιακών format όπως DivX, η LG M50D μετατρέπεται σε μια multimedia πλατφόρμα Full HDTV.

Παράλληλα, οι οθόνες της σειράς LG M50D προσφέρουν αυξημένη συνδεσιμότητα, καθώς ενσωματώνουν θύρες D-Sub, HDMI, Component και USB, για μεγαλύτερη ευελιξία κατά τη θέαση ταινιών, βίντεο, παιχνιδιών και φωτογραφιών. Επιπλέον, μέσω τη λειτουργίας USB Quick View HD Play, η διαδικασία διαχείρισης ψηφιακών αρχείων χωρίς τη χρήση Η/Υ γίνεται πανεύκολα και οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν στην οθόνη, με μια κίνηση, το αγαπημένο τους περιεχόμενο, όπως ταινίες, mp3 και video clips. Οι πρωτοποριακές λειτουργίες Aspect Ratio Control και Game Picture Mode βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία, προσαρμόζοντας ιδανικά την αναλογία εικόνας ανάλογα με το περιεχόμενο και προσφέροντας προκαθορισμένες ρυθμίσεις φωτεινότητας και έντασης του οπίσθιου φωτισμού, αντίστοιχα.

Η νέα σειρά LG M50D LED LCD Monitor TV είναι διαθέσιμη σε 21.5, 23 και 25 ίντσες

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosVolos

Ολα καλα φαινονται,η τιμη της ομως;

Κώστας Βλαχάκης

skroutz it! 🙂

KoulisHHH

Δεν υπάρχει στο skroutz 🙂

Κώστας Βλαχάκης

Υπομονή τότε, σήμερα θέλετε να την αγοράσετε; …….

George

Στο skroutz υπάρχουν μόνο οι δύο μεγάλες (Μ2350 και Μ2550) απλά είναι ψυγειοκαταψύκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.