LG M7WD, Οθόνη και τηλεόραση Full HD μαζί

Η LG Electronics ανακοίνωσε πρόσφατα τη σειρά M7WD, έναν πρωτοποριακό συνδυασμό ψηφιακής τηλεόρασης και οθόνης ηλεκτρονικού υπολογιστή, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει το δημοφιλή προκάτοχό της, M94D. Διαθέσιμη σε 18.5, 21.5 και 23 ίντσες widescreen, η σειρά M7WD παρέχει έως 1920x1080P Full HD ανάλυση, ιδανική για το σπίτι ή το γραφείο, καλύπτοντας την ανάγκη των χρηστών για μια υψηλής ποιότητας τηλεόραση και οθόνη μαζί που παράλληλα εξοικονομεί χώρο.

, LG M7WD, Οθόνη και τηλεόραση Full HD μαζί

Η νέα σειρά M7WD έχει κατασκευαστεί για πολλαπλές ταυτόχρονες δραστηριότητες. Προσφέρει την ίδια υψηλής ανάλυσης full HD ποιότητα εικόνας – όπως ακριβώς οι μεγάλες τηλεοράσεις – ενώ παράλληλα μπορεί να συνδεθεί και με υπολογιστή. Το μέγεθός της την καθιστά κατάλληλη για εφαρμογές σε περιορισμένους χώρους, είτε βρίσκεται επάνω σε ένα γραφείο υπνοδωματίου, είτε στον τοίχο ενός επαγγελματικού χώρου.

Η LG συμπεριέλαβε πληθώρα επιλογών συνδεσιμότητας για να διασφαλίσει ότι η M7WD θα παρέχει ένα πλήρες full HD περιβάλλον. Οι θύρες D-Sub και DVI-D καθιστούν εύκολη τη σύνδεση με υπολογιστή, ενώ προσφέρει πολλαπλές εισόδους audio και video, συμπεριλαμβανομένων δύο συνδέσεων HDMI, θύρες component και ήχου. Επιπλέον, είναι ιδανική για τους λάτρεις μουσικής, ταινιών ή παιχνιδιών, επιτρέποντας τους να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους συσκευές multimedia, απλώς συνδέοντάς τις απευθείας επάνω στην οθόνη. Ακόμα και η πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα video γίνεται άμεσα, συνδέοντας στην οθόνη την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή την κάμερα, ενώ χάρη στον ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη και την υποστήριξη για το SRS surround sound, η παρακολούθηση τηλεόρασης δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή.

Η M7WD ταιριάζει εξίσου σε έναν προσωπικό ή επαγγελματικό χώρο, συνδυάζοντας άψογη εμφάνιση και χαρακτηριστικά που είναι σχεδιασμένα ειδικά για χρήση σε χώρους υποδοχής ξενοδοχείων και επιχειρήσεων. Οι εταιρείες χρησιμοποιούν συχνά οθόνες ή τηλεοράσεις συνδεδεμένες με υπολογιστές για να προβάλουν μηνύματα για τους καλεσμένους και η M7WD μπορεί να το κάνει χωρίς τη χρήση υπολογιστή, αλλά μέσω ενός ενσωματωμένου και απλού interface. Η οθόνη είναι επίσης επιτοίχια, συντελώντας στην εξοικονόμηση χώρου και στη δημιουργία μιας πιο βελτιωμένης αισθητικά εικόνας.
Η προσεγμένη εμφάνισή της ενισχύεται από το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα σε τόνους κόκκινου, τη στρογγυλεμένη πλάτη και την ασορτί οβάλ βάση της σε συνδυασμό με το διακριτικό LED διακόπτη λειτουργίας, στοιχεία που υποδηλώνουν ότι η σειρά M7WD μπορεί να ταιριάξει απόλυτα σε κάθε χώρο.

Επιπλέον, ο δυναμικός λόγος αντίθεσης 20.000:1 εξασφαλίζει τέλειες χρωματικές αποδόσεις τόσο του λευκού και του μαύρου, αλλά κάθε άλλης ενδιάμεσης απόχρωσης. Η εικόνα βελτιώνεται περαιτέρω χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας f-Engine της LG, ενώ η γωνία θέασης 170ο διασφαλίζει ότι τα χρώματα και η καθαρότητα διατηρούνται στο ακέραιο σε όλες τις συνθήκες.
Η M7WD της LG διατίθεται σε 3 μεγέθη, 18.5, 21.5 και 23 ίντσες το καθένα, εκ των οποίων προσφέρει την ιδανική ανάλυση για gaming σε υπολογιστή, την παρακολούθηση HD εκπομπών ή δίσκων Blu-ray και την επεξεργασία φωτογραφιών και κειμένων.

Η σειρά M7WD θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στα μέσα Απριλίου.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
modulesoft

Πολύ Samsung μοντέλα θυμίζει η LG στο θέμα design !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.