LG: Αποκάλυψε τα σχέδια της Apple για 8K iMac το 2015

Η LG φαίνεται πως μόλις επιβεβαίωσε επίσημα τα σχέδια της Apple να κυκλοφορήσει 8K iMac μέσα στο 2015 κάτι που βεβαίως δεν το βλέπουμε συχνά να γίνεται, διότι συνήθως στηριζόμαστε σε φήμες και leaks. Να πούμε ότι η LG Display είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της Apple.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η LG έδωσε ένα δελτίο τύπου όπου επικεντρώνεται στις 8K οθόνες 7680×4320 pixels, οι οποίες έχουν 4 φορές την ανάλυση 4K και 4 φορές των αριθμό των pixels τους. Μέσα στο δελτίο τύπου αναφέρεται στο μέλλον των οθονών αυτών και φυσικά στην Apple.

Επισημαίνει ότι η Apple έχει ανακοινώσει πως θα κυκλοφορήσει iMac 8K αργότερα μέσα στο 2015: “Apple has also announced that they will release the ‘iMac 8K’ with a super-high resolution display later this year”. Το θέμα όμως είναι ότι η Apple δεν έχει κάνει καμία τέτοια ανακοίνωση, τουλάχιστον όχι δημόσια.

Οπότε είτε πρόκειται για λάθος της LG (μάλλον δύσκολο) είτε οι δυο τους συνεργάζονται πάνω σε 8K iMac και η LG έκανε την αποκάλυψη κατά λάθος.

Η Apple έχει ανακοινώσει 27ιντσο iMac με 5K οθόνη τον Οκτώβριο και ακούγεται λίγο σύντομο το να προχωρήσει σε 8Κ τόσο σύντομα, αλλά όλα είναι πιθανά.

imac 8k, LG: Αποκάλυψε τα σχέδια της Apple για 8K iMac το 2015

imac 8k, LG: Αποκάλυψε τα σχέδια της Apple για 8K iMac το 2015

imac 8k, LG: Αποκάλυψε τα σχέδια της Apple για 8K iMac το 2015

imac 8k, LG: Αποκάλυψε τα σχέδια της Apple για 8K iMac το 2015

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jim

…δε βρισκω νοημα για τετοιου ειδους αναλυσεις….οχι ακομα τουλαχιστον

marios1508

Ενδεχομένως μόνο για επαγγελματίες, φωτογράφους, σχεδιαστές κ.ά.

Agnostos13

Βλεπω να ερχεται κανενα 32αρι monitor, πιο κατω δεν εχει νοημα…

ddr2

“Επισημαίνει ότι η Apple έχει ανακοινώσει πως θα κυκλοφορήσει iMac 8K αργότερα μέσα στο 2015: «Apple has also announced that they will release the ‘iMac 8K’ with a super-high resolution display later this year». Το θέμα όμως είναι ότι η Apple δεν έχει κάνει καμία τέτοια ανακοίνωση, τουλάχιστον όχι δημόσια.”
Κάτι δεν πάει καλά με την παραπάνω πρόταση. Στην αρχή λέει ότι η άπλ έχει ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει κλπ και στο τέλος λέει ότι η άπλ δεν έχει κάνει καμία τέτοια δημόσια ανακοίνωση…

Επίσης:

“Οπότε είτε πρόκειται για λάθος της LG (μάλλον δύσκολο) είτε οι δυο τους συνεργάζονται πάνω σε 8K iMac και η LG έκανε την αποκάλυψη κατά λάθος.”
Στην ουσία λέτε ότι είτε έκανε λάθος, είτε…έκανε λάθος…

ddr2

Άκυρο το παραπάνω σχόλιο… κατάλαβα τι λέτε, αλλά έτσι όπως είναι γραμμένο με μπέρδεψε…

George

Μιας και χορτασαμε τις 4Κ οθόνες ας παμε στις 8Κ..Επίσης δεν θέλω να μπω καν στον κόπο να σκεφτώ πόσο μπορεί να κοστίζει ένας τέτοιος υπολογιστής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.