LG W30 Pop, Βάλτε χρώμα στη ζωή σας

H LG Electronics παρουσιάζει μια νέα σειρά οθόνων με πολύχρωμα και ζωντανά χρώματα, σχεδιασμένη ειδικά για να προσθέσει μια νότα δημιουργίας και μοντέρνας εμφάνισης σε κάθε χώρο γραφείου ή στο σπίτι. Οι νέες χρωματιστές οθόνες της LG προσφέρουν ευελιξία στους χρήστες που αναζητούν το διαφορετικό και επιθυμούν να αναδείξουν το προσωπικό τους στυλ.
Η νέα σειρά οθονών LG W30 Color Pop, ξεχωρίζει για τον πρωτότυπο και εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό της, με πάχος μόλις 37 χλστ. και τα πέντε χαρούμενα χρώμματα.

, LG W30 Pop, Βάλτε χρώμα στη ζωή σας

Εκτός από την ενδιαφέρουσα ποικιλία χρωμάτων, οι νέες οθόνες της LG διαθέτουν πλαίσιο με γυαλιστερό φινίρισμα και δύο διαφορετικούς τόνους απόχρωσης, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν ακόμα περισσότερο την εμφάνισή τους. Επιπλέον, οι οθόνες LG W30 Color Pop είναι κάτι παραπάνω από απλές οθόνες είναι κομμάτι του χαρακτήρα και του προσωπικού γούστου κάθε χρήστη!

Οι οθόνες Color Pop συνδυάζουν τα πρωτοποριακά τεχνολογικά χαρακτηριστικά με τη μοντέρνα σχεδίαση. Συγκεκριμένα, είναι διαθέσιμες σε widescreen format και μέγεθος 18,5” και 21,5”, με αναλύσεις 1366×768 και 1920x1080p αντίστοιχα, ενώ διαθέτουν αναλογία αντίθεσης 30.000:1, εξασφαλίζοντας υψηλή ευκρίνεια και ποιότητα εικόνας.

Επιπλέον, οι οθόνες LG W30 Color Pop μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επέκταση σε ένα desktop Η/Υ ή ως πρόσθετη οθόνη από τους χρήστες notebook για περισσότερη άνεση. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Color Pop ως βοηθητική οθόνη για να «σερφάρουν» στο Διαδίκτυο και να κρατάνε σημειώσεις στο notebook ενώ ταυτόχρονα βλέπουν videos, ή να χρησιμοποιήσουν δύο οθόνες παράλληλα για την προετοιμασία παρουσιάσεων και εγγράφων.

Η LG Electronics παρέχει εγγύηση 3 ετών on-site σε όλα τα μοντέλα οθονών της.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alexander

na rotiso kati? mporoeite na vreite pliroforis gia to Sony VAIO L is a Touchscreen TV, Computer?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.