Νέο Mac mini με 4ης γενιάς Intel Core επεξεργαστές από 499 δολ.

Εκτός από τα iPad Air 2, iPad mini 3 και iMac με οθόνη Retina, η Apple ανακοίνωσε εχθές νέο αναβαθμισμένο Mac mini που έρχεται με 4th-gen Intel core επεξεργαστές, Intel Iris και HD Graphics 5000. Θα διατίθεται με χωρητικότητα 500GB, 1TB και 1TB Fusion. Έχει επίσης 2 θύρες που διαθέτουν dual channel 20-Gbps data transfers και σύνδεση σε Wi-Fi μέσω 802.11ac.

Οι επεξεργαστές του μικροσκοπικού desktop έχουν Turbo Boost 2.0 που αυξάνει την συχνότητα λειτουργίας έως και 2.7 GHz στο entry level 1.4 GHz μοντέλο. Το high-end Fusion έχει ενσωματωμένη PCIe flash storage που κρατά τα πρόσφατα χρησιμοποιημένα apps, αρχεία και άλλες πληροφορίες έτσι ώστε να φορτώνουν γρήγορα όταν τα χρειαστείτε. Επιπλέον, έχει 4 θύρες USB 3, HDMI, SDXC, audio in, headphone port και gigabit ethernet.

Οι τιμές του Mac mini ξεκινούν από 499 δολάρια για 1.4 GHz dual-core Intel Core i5 επεξεργαστή και 500GB χωρητικότητα, 699 δολάρια για 2.6 GHz dual-core Intel Core i5 επεξεργαστή και 1TB χωρητικότητα, 999 δολάρια για 2.8 GHz dual-core Intel Core i5 επεξεργαστή και 1TB Fusion drive.

Το Mac mini το πρωτοείδαμε το 2005 ως “bring-your-own-keyboard-and-monitor device” συσκευή, η ιδέα της Apple ήταν να φέρει ένα χαμηλού κόστους computer στο οποίο μπορείτε να συνδέσετε εσείς οθόνη, πληκτρολόγιο κλπ.

Δείτε επίσης: iMac με οθόνη 27 ιντσών Retina 5K

mac mini, Νέο Mac mini με 4ης γενιάς Intel Core επεξεργαστές από 499 δολ.

mac mini, Νέο Mac mini με 4ης γενιάς Intel Core επεξεργαστές από 499 δολ.

mac mini, Νέο Mac mini με 4ης γενιάς Intel Core επεξεργαστές από 499 δολ.

mac mini, Νέο Mac mini με 4ης γενιάς Intel Core επεξεργαστές από 499 δολ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pavlos

Στα υπόψιν

Enzo

Έχω το υπάρχον, συνδεδεμένο με την τηλεόρασή μου….Πραγματικά ότι καλύτερο για να κατεβάζεις και να βλέπεις ταινίες αλλά και να σερφάρεις. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

George

Μεγάλο μειονέκτημα ότι καταργήθηκε το 4πύρινο πλέον.

Dimitrinho

Επιτελους εγινε η αναβαθμιση στο mac mini την περιμενα τοσο καιρο εξαιρετικη συσκευη.εγω προσωπικα θα παρω αυτο με την δευτερη επιλογη με τον ισχυροτερο επεξεργαστη και την καρτα γραφικων iris pro γυρω στα 750 ευρω υπολογιζω θα κανει στην ελλαδα.Απλα θα το αναβαθμισω με flash storage ssd 256 gb και 16 gb μνημη ram τουμπανο πραγματικα θα μου κοστισει συνολικα γυρω στα 1.000 ευρω περιπου με την εκπτωση των 100 ευρω που θα ανακοινωσει η isquare ενα τριημερο του ιανουαριου οπως γινεται σχεδον καθε χρονο.

George

Και ότι η RAM είναι κολλημένη πάνω στο board οπότε δεν αναβαθμίζεται.

Daniel

epeidi eimai asxetos ti akribos einai to mac mini?

Pazzo

@daniel το mac mini ειναι σταθερος υπολογιστης με το λογισμικο της apple. Συνδεεις με λιγα λογια, οθονη και πληκτρολογιο 😉

Dimitrinho

@Daniel ειναι σταθερος υπολογιστης μονο που δεν εχει οθονη πληκρολογιο και ποντικι αυτα τα αγοραζεις ξεχωριστα για αυτο και ειναι πιο οικονομικο σε σχεση με εναν iMac και εκτος αυτου ειναι πανευκολο να το μεταφερεις απο σπιτι σε σπιτι η και στις διακοπες σου αρκει η καθε τηλεοραση να εχει υποδοχη HDMI.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.