Microsoft Arc Mouse | Εκεί όπου η μόδα συναντάει τη τεχνολογία

, Microsoft Arc Mouse | Εκεί όπου η μόδα συναντάει τη τεχνολογίαΗ Microsoft παρουσίασε ένα επαναστατικό ποντίκι σε μορφή αψίδας, σχεδιασμένο με σκοπό να είναι ταυτόχρονα όμορφο αλλά και λειτουργικό – το Arc Mouse. Με το μοναδικό πτυσσόμενο σχέδιό του, το μέγεθος του Arc Mouse μειώνεται σχεδόν στο μισό από το μέγεθός του για τη μεταφορά του, αλλά παρέχει πλήρη άνεση όταν ανοίγεται και παίρνει το κανονικό μέγεθός του.

Arc Mouse
Το Arc Mouse επιτρέπει στους καταναλωτές να επιδείξουν το προσωπικό τους γούστο με τη λεία, λεπτή και αψιδωτή μορφή του ποντικιού. Είναι πραγματικά ένα κομψό αξεσουάρ, ταιριαστό με την τάση της στροφής προς τη μόδα που έχει καταλάβει τη βιομηχανία της τεχνολογίας. Σε άρθρο του Ιουνίου 2007, με τίτλο «Η εποχή του Στυλ στα PC» η Forrester Research Inc. πρόβλεψε ότι από τώρα και μέχρι το 2012 θα είναι «η εποχή του στυλ» καθώς το γούστο των καταναλωτών και η εξατομίκευση γίνονται ένας σημαντικός παράγοντας στην αγοραστική απόφαση. Λόγω των υψηλών απαιτήσεων της αισθητικής, οι καταναλωτές τείνουν να δίνουν περισσότερη αξία στην εικόνα και την αίσθηση παρά σε οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό.

Η κομψή και πτυσσόμενη μορφή του Arc Mouse του επιτρέπει να μπει εύκολα σε οποιαδήποτε τσάντα, ενώ ανοίγει και μετατρέπεται σε ένα άνετο και κανονικού μεγέθους ποντίκι όταν είναι σε λειτουργία. Ο πολύ μικρός πομποδέκτης εφαρμόζει στη βάση του ποντικιού μαγνητικά, και είναι τόσο μικρός που προεξέχει λιγότερο και από 1 εκατοστό όταν είναι συνδεδεμένο – οπότε δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί από το φορητό υπολογιστή σας ενώ είναι σε κίνηση.

Το Arc Mouse χαρακτηρίζεται από κομψές λεπτομέρειες σε κάθε πτυχή του σχεδιασμού του – η ισχυρή μεταλλική άρθρωση του μπορεί να ανοιχτεί και να κλειστεί με σιγουριά, ενώ δοκιμές δείχνουν ότι μπορεί να δεχτεί περισσότερα από 10 κιλά πίεσης.

• Ο δείκτης κατάστασης της μπαταρίας παρουσιάζει δύο χρώματα: πράσινο όταν οι μπαταρίες είναι γεμάτες και κόκκινο όταν οι μπαταρίες τελειώνουν.
• 2.4GHz ασύρματη τεχνολογία που δίνει στους καταναλωτές απρόσκοπτη σύνδεση εμβέλειας σχεδόν 9 μέτρων, ακόμη και σε περιβάλλοντα που υπάρχει μεγάλη ασύρματη δραστηριότητα.
• Θήκη μεταφοράς με μαγνητικό «κούμπωμα», η οποία κλείνει εύκολα προστατεύοντας το ποντίκι κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.
• Τεχνολογία Laser υψηλής απόδοσης που προσφέρει ομαλό χειρισμό, άριστη απόδοση και ακρίβεια.

Το Arc Mouse είναι διαθέσιμο με τιμή 54,99 ευρώ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
azaas

To eida prin kapoies vdomades na to kanei review o Pirillo kai fainetai mia xara. My only concern is about the size being too small for someone to be using it as his/her primary mouse.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.