MSI GT80 Titan, gaming notebook με μηχανικό πληκτρολόγιο

Όταν χρησιμοποιείς ένα laptop για gaming, πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες, όπως το μηχανικό πληκτρολόγιο. Συνήθως πρέπει να συμβιβαστείς με τα επίπεδα κουμπιά των laptop τα οποία δεν μπορούν να συγκριθούν με μηχανικά gaming πληκτρολόγια που βρίσκεις στα desktop. Από εδώ και πέρα όμως δεν χρειάζεται να συμβιβάζεσαι γιατί το νέο laptop της MSI, το GT80 Titan φέρνει μηχανικό πληκτρολόγιο.

Το 18 ιντσών θηρίο, έχει αρκετό χώρο για το μηχανικό πληκτρολόγιο με τα Cherry Brown MX switches, που τα φτιάχνει η Cherry, εταιρεία που κατασκευάζει πληκτρολόγια εδώ και 50 χρόνια. Εκτός του ότι έχει καλύτερη αίσθηση στα δάχτυλά σου, επιπλέον λειτουργεί πιο αξιόπιστα κατά την διάρκεια έντονου gaming. Το number pad δεν φέρει την ίδια τεχνολογία αλλά είναι πολύ έξυπνα τοποθετημένο στον ίδιο χώρο με το trackpad ώστε να εξοικονομεί χώρο.

Η MSI δεν έχει αναφέρει ακόμη τα specs και την ημερομηνία κυκλοφορίας του GT80 Titan, αλλά γνωρίζουμε ότι θα έχει dual-GPU για να καταφέρνει να ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό gamer. Δεν γνωρίζουμε την τιμή αλλά σίγουρα η τιμή του θα είναι σχετικά τσιμπημένη.

msi gt80 titan, MSI GT80 Titan, gaming notebook με μηχανικό πληκτρολόγιο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης Μαρίνος

Και όμως, μέγιστο σφάλμα που το numeric δεν είναι και αυτό μηχανικό, ενώ είναι ενοποιημένο με το trackpad. Από την εποχή του Descent, το αριθμητικό ήταν η καλύτερη λύση για συγκέντρωση όλων των κινήσεων σε 3D περιβάλλον μέσω πλήκτρων. Και αφού το έκαναν που το έκαναν τέρας το laptop, χάθηκε να έβρισκαν λίγα χλστ. ακόμα για να το κάνουν και αυτό μηχανικό ?

Kostas

Ερώτηση. Να νιώθω “μεγάλος” που δε μπορώ με τίποτα να συμβιβαστώ σε capacitive buttons και προτιμώ να γράφω σε κανονικά keyboards; Βασικά δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να μάθω τυφλό σύστημα σε capacitive buttons, ούτε να γράψω εξίσου γρήγορα όσο στα κλασσικά πληκτρολόγια…

nick2010

Και για μπαταρία…. ούτε λόγος. Άντε κανα μισάωρο.

Άμα το χω συνέχεια στην πρίζα, τί σόι notebook το βαφτίζουν…

Tony Cool

Πραγματικά όνειρο το εργαλείο, κρίμα που τα gaming laptops παραμένουν τραγικά υπέρ εκτιμημενα.
@nick 2010 σίγουρα δεν είναι ιδανικό για την καφετέρια η το τραίνο αλλά για πολλους ειναι μεγάλη υπόθεση το να μπορείς να μεταφέρεις το pc σου στο γραφείο, στο μπαλκόνι, στην τηλεόραση, σε επισκέψεις, εκδρομές, διακοπές κλπ κλπ. αντι να είναι μόνιμα καρφωμενο σε μια γωνία. Το αν αξιζει για αυτή τη φορητοτητα να τα σκασεις διπλα και τριπλα σε σχέση με ενα desktop είναι άλλη κουβέντα…

ilias99

Παντα ελεγα οτι MSI θα εβγαζε κατι τετοιο και μου αρεσει

Ξεκινας το αρθρο με την φραση “Όταν χρησιμοποιείς ένα laptop για gaming..”
Δε χρησιμοποιεις ενα laptop για gaming. Απλη ψευδαισθηση ειναι… Για μενα τσαμπα υπαρχουν laptop που τα βαφτιζουν και gaming. Ποια ακριβως θα ειναι η εμπειρια του απαιτητικου gamer σε ενα λαπτοπ; Εκτος και αν το εχει για 2ο και για να το παιρνει στις διακοπες του και να μπορει να εχει descent framerate σε κατι που επαιζε στο desktop φυσικα. Κατι που απαιτει διπλασια φραγκα φυσικα.Κανενας gamer δεν συμβιβαζεται με λαπτοπ και 18 ιντσες οθονη. Απλα τα πραγματα.
Οσον αφορα το μηχανημα , φαινεται ωραιο,ομορφο κλπ , αλλα ισχυουν νομιζω τα παραπανω για καποιον gamer που θελει να “απολαυσει” …

Solon

Έχω το MSI GT70 με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και την GT780. Το μηχάνημα είναι κτήνος από πλευράς specs και υπολογιστικής δύναμη αλλά είναι το ποιο κακορυθμισμένο laptop που έχω πιάσει στην ζωή μου. Είδα κι έπαθα να το συνεφέρω. Η αλήθεια είναι ότι το τσίμπησα σε τιμή ευκαιρίας και τώρα που το έχω καλιμπράρει σκίζει και έτσι δεν το μετανιώνω. Αλλά θα το σκεφτόμουνα πάρα πολύ να ξαναπάρω MSI laptop. 1000 φορές Alienware.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear MSI

MSI Claw: H πρώτη φορητή κονσόλα gaming με τσιπ Intel

Η MSI ανακοίνωσε το Claw, το πρώτο gaming handheld της εταιρείας και επίσης το πρώτο στην αγορά που διαθέτει τσιπ Intel.

Reviews featured Hands-on MSI

MSI Titan GT77 HX 13VI review: Ο Βασιλιάς των eSports

Ο Τιτάνας των gaming laptop, o Βασιλιάς των eSports, ένα πραγματικό desktop replacement που εκπέμπει τεράστια ισχύ. Iδανική λύση για content creators και gamers!

Computers MSI

MSI Modern 14: Νέα σειρά laptop με Intel Core i7 11ης γενιάς αλλά και AMD Ryzen 5000 Series

Η σειρά Modern της MSI είναι φτιαγμένη για δημιουργούς και επαγγελματίες και ανανεώθηκε με το εντυπωσιακό, ελαφρύ αλλά και ισχυρό νέο Modern 14.

Reviews MSI Hands-on

MSI GE76 Raider review: Ο Δράκος απελευθερώθηκε!

Κυρίες και κύριοι αυτός είναι ένας από τους πιο τούμπανο φορητούς υπολογιστές εκεί έξω με Intel Core i9 11η γενιάς, RTX3080 16GB DDR6, 32GB RAM DDR4 2 SDD 1ΤΒ NVMe και οθόνη 17.3″ 4K 120Hz.