MSI Wind NetTop CD130 με Dual-Core Atom

Το 2008 χαρακτηρίστηκε η χρονιά των Netbook. Λιλιπούτειοι φορητοί υπολογιστές με κόστος κάτω από τα 300-350 ευρώ με αρκετά καλές επιδόσεις και πλούσιο εξοπλισμό. Φέτος θα είναι η χρονιά των NetTops δηλαδή all-in-one dektop με χαμηλό κόστος. Την αρχή είχαν κάνει μεταξύ άλλων και οι Everex, η Apple με το Mac mini και προσφάτως η ASUS με το Eee Box. Σήμερα η MSI παρουσιάζει το CD130 το πρώτο NetTop με διπλοπύρινο επεξεργαστή Dual-Core Atom.

Περισσότερα όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικα αλλά και την εμφάνιση του MSI CD130 θα γνωρίζουμε άυριο που θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση CES 2009. Έως άυριο λοιπόν ας απολάυσουμε ένα από τα προηγούμενα μοντέλα της Wind.

, MSI Wind NetTop CD130 με Dual-Core Atom

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear MSI

MSI Claw: H πρώτη φορητή κονσόλα gaming με τσιπ Intel

Η MSI ανακοίνωσε το Claw, το πρώτο gaming handheld της εταιρείας και επίσης το πρώτο στην αγορά που διαθέτει τσιπ Intel.

Reviews featured Hands-on MSI

MSI Titan GT77 HX 13VI review: Ο Βασιλιάς των eSports

Ο Τιτάνας των gaming laptop, o Βασιλιάς των eSports, ένα πραγματικό desktop replacement που εκπέμπει τεράστια ισχύ. Iδανική λύση για content creators και gamers!

Computers MSI

MSI Modern 14: Νέα σειρά laptop με Intel Core i7 11ης γενιάς αλλά και AMD Ryzen 5000 Series

Η σειρά Modern της MSI είναι φτιαγμένη για δημιουργούς και επαγγελματίες και ανανεώθηκε με το εντυπωσιακό, ελαφρύ αλλά και ισχυρό νέο Modern 14.

Reviews MSI Hands-on

MSI GE76 Raider review: Ο Δράκος απελευθερώθηκε!

Κυρίες και κύριοι αυτός είναι ένας από τους πιο τούμπανο φορητούς υπολογιστές εκεί έξω με Intel Core i9 11η γενιάς, RTX3080 16GB DDR6, 32GB RAM DDR4 2 SDD 1ΤΒ NVMe και οθόνη 17.3″ 4K 120Hz.