7 βραβεία για τα Multirama Νotebooks και το Μultirama Desktop Monster

, 7 βραβεία για τα Multirama Νotebooks και το Μultirama Desktop MonsterΗ Multirama, η μοναδική εξειδικευμένη αλυσίδα ηλεκτρονικών υπολογιστών στην ελληνική αγορά, ανακοινώνει ότι 4 Notebooks και 1 Desktop PC της Multirama, απέσπασαν βραβεία του PC WORLD σε σχετικό Συγκριτικό Τεστ του περιοδικού.

Πιο συγκεκριμένα το Notebook Multirama HQ Force FL-G 7250/7500, απέσπασε το Βραβείο «ΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΪΟΝ». Το Notebook Multirama HQ Force FL-G 7900 Extreme, απέσπασε τα Βραβεία «ΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΪΟΝ», «ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ» και «INNOVATION AWARD» ενώ το Notebook Multirama HT Force FL-I 7250/7500, το Βραβείο «ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΑΓΟΡΑ». Τέλος άλλα δύο Βραβεία «ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΑΓΟΡΑ» απονεμήθησαν στο Notebook Multirama HT Mirage DC-G 2450 και το Desktop PC Multirama Monster 1104, απέσπασε το Βραβείο «ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΑΓΟΡΑ»

Τα καταστήματα Multirama, στοχεύουν στην εξυπηρέτηση των αναγκών των καταναλωτών και κάνουν πράξη το κεντρικό μήνυμα της πρόσφατης διαφημιστικής καμπάνιας «Εσύ τα βλέπεις πρώτος», προτείνοντας εξειδικευμένες λύσεις προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας στον πελάτη. Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από μια ευρεία ποικιλία προϊόντων που περιλαμβάνει ηλεκτρονικούς υπολογιστές (σταθερούς και φορητούς), Οθόνες, Εκτυπωτές, Περιφερειακά Υπολογιστών, gadgets, ΜP3 players, αυτοματισμούς γραφείου, συστήματα Home Cinema, τηλεοράσεις Plasma και LCD, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, αναλώσιμα, κονσόλες, games και γενικά, ό,τι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό έχει να επιδείξει η σύγχρονη τεχνολογία.

Δείτε επίσης:
> Η Apple παρουσίασε το Mac OS X Leopard
> Δυνατότητα εναλλαγής γλωσσών για χρήστες Vista Ultimate και Enterprise
> Νέα σειρά wide οθονών από την ASUS

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

Τοσο το FL-G 7900 οσο και το 7500 βασίζονται στο ίδιο σασί της compal . To FL90 . Το 7500 είναι όντως μια πολύ καλή αγορά γιατι δεν κυκλοφορούν πολλά laptop με τετοια χαρακτηριστικά και σε τέτοια τιμή. Αλλα βρίσκω ασκοπο να δώσω 1800 ευρώ που κοστίζει το 7900 για να πάρω το ίδιο σασι αλλα με διαφορετικό επεξεργαστή. Όσο δυνατός και να είναι ο επεξεργαστής σε τέτοια τιμή αναζητώ άλλα πράγματα απο ένα laptop όπως μεγαλύτερη ανάλυση στην οθόνη, blue-ray και μια κάρτα καλύτερη απο την 8600gt .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tablets Android Tablets Google Android Tablets Google Nexus 7

Google Nexus 7 3G, Στα Multirama με τιμή 349 ευρώ

Στην ιστοσελίδα τους τα καταστήματα Multirama εμφανίζουν την 3G έκδοση του Google Nexus 7 με χωρητικότητα 16GB(?) σε τιμή 349 ευρώ. Συγκεκριμένα το προϊόν δείχνει να είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας με την επόμενη ενημέρωση σχετικά με τη διαθεσιμότητά του να είναι σε πέντε ημέρες από σήμερα. Να υπενθυμίσουμε ότι η έκδοση 16GB Wi-Fi only βρίσκεται […]

Smartphones iPhone iPhone 5 Multirama

iPhone 5 στην Ελλάδα, Άκυρες οι χθεσινές τιμές των Multirama

Ποια θα είναι η τιμή του iPhone 5 στην Ελλάδα; Αυτές που ανέβασαν τα καταστήματα Multirama εχθές στην ιστοσελίδα τους δεν έδωσαν την απάντηση και κατέβηκαν μερικές ώρες μετά – δεν θα σου πω τι έγραφαν, δες τις εδώ. Αρκετά πάνω από τις επίσημες ανακοινωμένες της υπόλοιπης Ευρώπης, μάλλον ήταν λάθος και θα πρέπει να […]

Smartphones iPhone 5 Multirama

iPhone 5 τιμή Ελλάδα, 16GB 739 ευρώ, 32GB 859 ευρώ, 64GB 978 ευρώ

Τα καταστήματα Multirama δημοσίευσαν τις τιμές του iPhone 5 στην Ελλάδα με την υποσημείωση ότι σε πέντε μέρες από σήμερα θα υπάρξη ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα της συσκευής. Τα Multirama μφανίζουν και τα τρια διαφορετικά σε χωρητικότητα μοντέλα 16GB, 32GB, 64GB και στα δύο κλασσικά χρώματα μαύρο και λευκό.

Tablets Acer Iconia A500 Android Multirama

Acer Iconia A500 Tablet, Το φέρνουν τα Multirama με τιμή 499 ευρώ

Τα καταστήματα Multirama ποτέ δεν τα “χόνεψα” μου βγάζουν κάτι το απρόσιτο, το “πλαστικοποιημένο” παρ’ όλα αυτά πρέπει να παραδεχθώ ότι στις gadgetιές είναι και πρώτα! Πειραματίζονται και φέρνουν διάφορες συσκευές τεχνολογίες και αυτό με ενθουσιάζει! Πρόσφατα με τη βοήθεια ενός φίλου, ανακάλυψα ότι έχει στη λίστα με τα “κατόπιν παραγγελίας” το tablet Acer Iconia […]