Νέοι iMac 2011, Με Core i7 και Core i5 και τεχνολογία Thundebolt

Η επόμενη γενιά όλα σε ένα υπολογιστών Apple iMac είναι εδώ με ισχυρούς τετραπύρηνους επεξεργαστές, νέες κάρτες γραφικών και τη γρήγορη θύρα μεταφοράς δεδομένων Thundebolt που γνωρίσαμε από τη νέα σειρά MacBook Pro. Σύμφωνα με την Apple οι νέοι iMac είναι 70% ταχύτεροι από την προηγούμενη γενιά.

Δειτε εδώ πως μπορεί να μεταφερθεί ένα αρχείο 4.5GB σε 30 δευτερόλεπτα με την τεχνολογία Thunderbolt.

, Νέοι iMac 2011, Με Core i7 και Core i5 και τεχνολογία Thundebolt

The 21.5-inch iMac is available in two configurations:
– with a 2.5 GHz quad-core Intel Core i5, AMD Radeon HD 6750M and 500GB hard drive for a suggested retail price of $1,199 (US).
– with a 2.7 GHz quad-core Intel Core i5, AMD Radeon HD 6770M and 1TB hard drive for a suggested retail price of $1,499 (US).

The new 27-inch iMac is available in two models:
– with a 2.7 GHz quad-core Intel Core i5, AMD Radeon HD 6770M and 1TB hard drive for a suggested retail price of $1,699 (US).
– with a 3.1 GHz quad-core Intel Core i5, AMD Radeon HD 6970M and 1TB hard drive for a suggested retail price of $1,999 (US).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos

Θα πάρω τον πιο ακριβό! τον λάτρεψα!

teodore88

πανεμορφοι!!! πανακριβοι… και εχει μελλον ακμ το thunderbold!

angelos

Eίναι τόσο, τόσο ωραίοι οι άτιμοι αλλά τόσο μα τόσο ακριβοί !!!

Evan

Ακριβά (όπως αναμενόταν). Με τα ίδια, ή και λιγότερα χρήματα, αγοράζεις PC πολλαπλάσιων δυνατοτήτων σε hardware. Ανεντυπωσίαστος 🙂

ΠΑΥΛΟς

Aν το καλοσκεφτούμε δεν είναι τόσο ακριβοί ειδικά η πρώτη κατηγορία με τις 21.5 ίντσες κυμαίνεται σε λογικά επίπεδα από 810 έως 1010 euro.εδώ πουλάει το πλαίσιο κάποιους turbo-x σε απίστευτες τιμές και δεν είναι ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις,ενώ εδώ αγοράζεις κάτι ποιοτικά τουλάχιστον καλύτερο .Απλώς φταίει ότι έρχονται εδώ πιο ακριβοί ο πιο ακριβός που είναι 1400euro,στην Ελλάδα θα έρθει και θα πουλιέται στα 2500euro και βάλε,απίστευτη διαφορά τιμής.

Evan

Μην ξεχνάμε επίσης ότι με ένα PC έχεις και επεκτασιμότητα… αναβάθμιση του υλικού ανα πάσα στιγμή. Φαντάζομαι με τα συγκεκριμένα Mac, είτε αυτή είναι ανύπαρκτη, είτε περιορισμένη; Μαζί με την οθόνη αλλάζεις όλο το μηχάνημα;

thegadgetguy

συγκλονιστικό παιδιά, αλλά ακριβό. έιδικά οι θύρες thunderbolt κάνουν την διαφορά.
έχω ήδη ένα imac αλλά θα πάρω αυτό για μεταφορά αρχείων επείδη έχω 2TB αρχείων στον παλιό.

tasos

καλα, εγω βρηκα all in one pc με 750ε που εχει καλυτερα χαρακτηριστικα και μαλιστα multitouch display, η apple εχει πολλη μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της.

fasos

παιδιά αν το παραγγείλω απο US που θα βρω power cable για ελλαδα..?

fasos

οκ Κωστα αλλα εχω ενα vaio το οποιο το πηρα απο ΗΠΑ και πηρα ανταπτορα αλλα δεν καθοταν καλα στην πριζα..:-(

tasos

αλλαξα γνωμη, τελικα ειναι πανεμορφοι, θα παρω αυτον με τον i5 μιας κ η apple ειναι ποιοτητα.

Giannis

Παιδια καλοσκεφτειτε το οποιος μπωρει να αγορασει iMac να αγορασει…Βασικα θα ελεγα την τον θες αν τον θελετε για δουλεια παρτε το 21,5 το πιο απλο παραγγελια απο την Apple ή απο κανενα καταστημα που πουλαει ειναι γυρω στα 800 με 1250 ευρω καπου εκει 1.199 δολλαρια ενω αν τον θελετε για παιχνιδια παρτε ή τον 21,5 με i7 και 8gb ram παει γυρω στα 1500 νομιζω καπου εκει ή τον 27(με την προηποθεση που εχετε οικονομικη ανεση)με i7 AMD γραφικα 2GB 1TB χωρο 8 gb ram παντως εγω θα αγορασω τον 27 με i7 AMD και 8gb ram γυρω στα 2100 αλλα το μονο που φοβαμαι ειναι οτι σε κανα 5 μηνο θα βγουν πιο τελιοι

eleutheria

Επρεπε να εχετε βιντεο παρουσιασης

tasos

ναι θα ηταν τελειο!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.