OS X El Capitan: Η Apple διέρρευσε σκόπιμα την ημερομηνία κυκλοφορίας

Κατά την διάρκεια του χθεσινού big event της Apple μάθαμε την ημερομηνία που θα ξεκινήσει η αναβάθμιση των συσκευών σε iOS 9, αλλά η Apple δεν έκανε το ίδιο για το OS X EL Capitan. Ή τουλάχιστον δεν το έκανε φανερά και θέλησε να μας το κάνει λίγο πιο δύσκολο για να το καταλάβουμε.

Όταν ο Craig Federighi, senior vice president του τμήματος software engineering, έδειχνε τις δυνατότητες του 3D Touch στην εφαρμογή Mail άνοιξε ένα email το οποίο “φαίνεται” ότι είχε στείλει ο Phil Schiler, αντιπρόεδρος στο τμήμα Marketing, με θέμα το status του OS X El capitan.

Στο email αυτό αναφέρει ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του El Capitan θα είναι στις 30 Σεπτεμβρίου και στο τέλος αναφέρει ότι η πληροφορία αυτή είναι “Σούπερ εμπιστευτική και σούπερ μυστική”.

Προφανώς δεν είναι κάτι που ξέφυγε τόσο εύκολα από τους υπεύθυνους, αλλά αυτή την φορά η Apple επέλεξε να δώσει την πληροφορία μαζί με λίγο χιούμορ. Η επίσημη επιβεβαίωση της πληροφορίας ήρθε σήμερα καθώς η Apple ανανέωσε το website της ανακοινώνοντας και επίσημα την ημερομηνία.

OS X El Capitan: Η Apple διέρρευσε σκόπιμα την ημερομηνία κυκλοφορίας, OS X El Capitan: Η Apple διέρρευσε σκόπιμα την ημερομηνία κυκλοφορίας

OS X El Capitan: Η Apple διέρρευσε σκόπιμα την ημερομηνία κυκλοφορίας, OS X El Capitan: Η Apple διέρρευσε σκόπιμα την ημερομηνία κυκλοφορίας

OS X El Capitan: Η Apple διέρρευσε σκόπιμα την ημερομηνία κυκλοφορίας, OS X El Capitan: Η Apple διέρρευσε σκόπιμα την ημερομηνία κυκλοφορίας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos

subminal messages

NZ

Ας ελπίσουμε να διορθώνει τα bugs του Yosemite! Κρίμα για το μήλο, ένα τόσο ωραίο λειτουργικό και να το σκίζουν έτσι. Τέσπα. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά η Apple θα ακούσει τους χρήστες της.

ΚΚ

Βασικά το λειτουργικό της apple είναι μέτριο. Έχει πολλές κακές συμβατότητες σε πολλά προγράμματα. Τα Windows 8.1 είναι καλύτερα και δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί με υπολογιστές Mac περνάνε windows. Ένας από αυτούς είμαι και εγώ που αν και χειρίζομαι εξίσου καλά τα δύο λειτουργικά… Τα Windows δουλεύουν θαυμάσια σε Mac και είναι καλύτερα του από το δικό το λειτουργικό.

Vasilis

Kk που το στηρίζεις αυτό; Γίνε πιο συγκεκριμένος! Εγώ το ίδιο χρήστης και των δυο είμαι και μπορώ να σου πω ότι τα 8.1 είναι πολύ μέτρια σε σχέση με το Yosemite..

Nikosar

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι μερικοι τα παιρνουν για να γραφουν αυτα εδω μεσα … κι εδω διαπλοκή?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.