Packard Bell Go, Εξωτερικός σκληρός με τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργεια

Η Packard Bell παρουσίασε τη νέα λύση αποθήκευσης προσωπικών δεδομένων για τους κατόχους φορητών υπολογιστών, τον φορητό σκληρό δίσκο PB Go 2,5”. Ο νέος δίσκος, δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αυξήσουν άμεσα τη χωρητικότητα του προσωπικού τους υπολογιστή.

, Packard Bell Go, Εξωτερικός σκληρός με τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργεια

Οι εξωτερικές φορητές λύσεις αποθήκευσης έχουν γίνει η απαραίτητη συντροφιά των κατόχων PC λόγω του ολοένα αυξανόμενου αριθμού, αλλά και του μεγέθους των ψηφιακών περιεχομένων, όπως είναι η μουσική, οι φωτογραφίες και τα βίντεο. Η ζήτηση αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς και οι καταναλωτές δείχνουν την προτίμησή τους σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους υψηλής απόδοσης που ταυτόχρονα συνδυάζουν εμφάνιση, ευχρηστία ενώ είναι και οικονομικοί.

Η νέα εξωτερική λύση αποθήκευσης PB Go της Packard Bell ενσωματώνει την αποκλειστική τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία μειώνει την κατανάλωση ενέργειας κατά 30% απενεργοποιώντας αυτόματα τη μονάδα σκληρού δίσκου (όταν δεν χρησιμοποιείται ή όταν το PC είναι εκτός λειτουργίας). Επιπλέον, η τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας παρατείνει, την ωφέλιμη διάρκεια ζωής του σκληρού δίσκου, περιορίζοντας τη χρήση του. Τέλος, η τεχνολογία SATA, καθώς και η διασύνδεση USB 2.0 υψηλής ταχύτητας εξασφαλίζουν γρήγορες μεταφορές δεδομένων.

Η μονάδα δίσκου συνοδεύεται από την εφαρμογή Backup Software Suite της Packard Bell, η οποία παρέχει αυτόματη και προγραμματισμένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, συγχρονισμό δεδομένων και αρχειοθέτηση συστήματος. Η σουίτα λογισμικού, παρέχει επίσης κρυπτογράφηση συστήματος και είναι επεκτάσιμη στο δίκτυο.

Η εξωτερική λύση αποθήκευσης PB Go της Packard Bell κυκλοφορεί στα ευρωπαϊκά δίκτυα λιανικής πώλησης σε μοντέλα με χωρητικότητες από 320GB μέχρι και 500GB και 640GB μέχρι 750GB.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Κωστα οταν βλεπω οπως εδω συντακτης guest blog spot δεν καταλαβα ποιος ειναι ο συντακτης

Λευτέρης

Καποιος αλλός που κάνει διαφήμιση το προίον

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, όταν αναφέρει Guest blog post σημαίνει ότι είτε είναι περιεχόμενο από άλλο site copy-paste, είτε Δελτίο Τύπου.

Λευτέρης

Μα αυτό το Δελτίο τυπου – copy paste site έμενα μου φενεται σαν να είναι διαφήμηση το πέριεχόμενο του άρθρου.Ο τρόπος που το λέει … μου κάνει για διαφήμηση

giannis

όταν είναι copy-paste δεν βάζεις via ώστε να φαίνεται το απο πού;νομίζω βάζεις,γι’αυτό ρώτησα,γιατί το έβλεπα και δεν μπορούσα να καταλάβω τί εννοείς
anyway!

Κώστας Βλαχάκης

Τα Δελτία Τύπου φυσικά και είναι γραμμένα ώστε να διαφημίζουν – προωθούν ένα προϊόν. Καθημερινά στο Techblog λαμβάνω δεκάδες email με Δελτία Τύπου, δεν τα βάζω όμως όλα. Κάνω ξεκαθάρισμα και δημοσιεύω αυτά που με ενδιαφέρουν και μάλλον μπορεί να ενδιαφέρουν και εσάς! Να συμπληρώσω ότι σε καμία περίπτωση δεν παίρνω χρήματα για να βάζω τα Δελτία Τύπου 🙂
Είναι απλά ενημέρωση για το τι κυκλοφορεί ή θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά.

Κωσταντινος99

Νεο παντως δεν ειναι αφου 2,5αρηδες σκληροι κυκλοφορουν αρκετο καιρο απο διαφορες εταιριες.Οποτε..? 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tablets Packard Bell

Packard Bell Liberty Tab, Με οθόνη 10.1 και Honeycomb

Όλοι θα παρουσιάσουν Tablet μέσα στο 2011 και η κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών Packard Bell δεν θα μπορούσε να απουσιάζει. Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να κυκλοφορήσει ίσως και στη χώρα μας το tablet Liberty Tab με τα γνωστά στις 10.1 ίντσες, Honeycomb και NVIDIA Tegra 2.

Computers Packard Bell

Packard Bell Maestro LED HD Stereo, Νέα σειρά οθονών

Με πάχος μόνο 16,5 mm, η νέα σειρά οθονών Maestro LED HD Stereo της Packard Bell, η mutlimedia έκδοση της Maestro LED της Packard Bell, θα κάνει αισθητή την παρουσία της σε οποιαδήποτε χώρο του σπιτιού, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο χάρη στον αεροδυναμικό σχεδιασμό της.