Philips monitors με τεχνολογία PowerSensor

Η Philips παρουσιάζει τη νέα σειρά οθονών business και professional με την τεχνολογία PowerSensor. Οι νέες οθόνες 22, 23 και 24 ιντσών είναι μοναδικές χάρη στη λειτουργία PowerSensor, με την οποία είναι δυνατή η εξοικονόμηση κατανάλωσης ενέργειας και η αντίστοιχη μείωση κόστους έως και 80%.

, Philips monitors με τεχνολογία PowerSensor

Το PowerSensor είναι ένας «ανιχνευτής ανθρώπων» ο οποίος, μέσω αβλαβών υπέρυθρων σημάτων, αναγνωρίζει την παρουσία ή απουσία του χρήστη και χαμηλώνει αντίστοιχα τη φωτεινότητα, με αποτέλεσμα τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας και την επιμήκυνση ζωής της οθόνης. Πρόκειται για την ίδια λογική που οι περισσότερες επιχειρήσεις επιλέγουν τον ανιχνευτή κίνησης για να κλείνουν αυτόματα τα φώτα. Αντίστοιχα, με τις οθόνες Η/Υ η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται για την εξοικονόμηση ενέργειας σε περιπτώσεις απουσίας του χρήστη, όπως κατά τη διάρκεια διαλείμματος ή κάποιας σύσκεψης.

Οι νέες οθόνες έχουν κομψό σχεδιασμό, που πληροί τις αυστηρότερες απαιτήσεις όσον αφορά την εργονομία. Η βάση Compact Ergo Base διαθέτει τη δυνατότητα κλίσης περιστροφής και ρύθμισης ύψους, προσαρμόζοντας την οθόνη ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις του χρήστη για τη μέγιστη οπτική άνεση και αποδοτικότητα.

Η νέα σειρά χρησιμοποιεί τεχνολογία LED με αποτέλεσμα οι οθόνες να ανάβουν ταχύτερα με πλήρη και σταθερή φωτεινότητα. Επιπλέον, προσφέρει αναπαραγωγή χρωμάτων αξεπέραστης ποιότητας, χάρη στη σταθερή φωτεινότητα ολόκληρης της οθόνης. Οι δίοδοι LED είναι φιλικοί προς το περιβάλλον καθώς δεν περιέχουν υδράργυρο επιτρέποντας την οικολογική διαδικασία απόρριψης και ανακύκλωσης.

Οι πιστοποιημένες οθόνες με EPEAT GOLD εξασφαλίζουν τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση και χαμηλές εκπομπές των επιβλαβών για το περιβάλλον αερίων του θερμοκηπίου. Το πρόγραμμα EPEAT βοηθά τους αγοραστές να αξιολογούν, να συγκρίνουν και να επιλέγουν οθόνες Η/Υ με βάση τα 51 περιβαλλοντολογικά κριτήρια που εξασφαλίζει το Γραφείο Προστασίας του Περιβάλλοντος EPA στις Η.Π.Α. Η πιστοποίηση GOLD εξασφαλίζει ότι τουλάχιστον 30% του πλαστικού που χρησιμοποιείται αποτελεί ανακυκλωμένο υλικό.

Ακόμα, το SmartImage είναι μια αποκλειστική τεχνολογία αιχμής που αναλύει τα περιεχόμενα που εμφανίζονται στην οθόνη και προσφέρει βελτιωμένη απόδοση προβολής. Βελτιώνει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια εικόνων και βίντεο για κορυφαία απόδοση προβολής.

Η τεχνολογία PowerSensor της Philips είναι διαθέσιμη στη σειρά business στις 22 και 23 ίντσες και στη σειρά professional στις 22, 23 και 24 ίντσες. Επιπλέον, τα μοντέλα της σειράς business διαθέτουν δύο ενσωματωμένα ηχεία στερεοφωνικού ήχου υψηλής ποιότητας.
Οι νέες οθόνες Η/Υ της Philips με την τεχνολογία PowerSensor είναι ήδη διαθέσιμες στην ελληνική αγορά. Μπορείτε να επισκεφθείτε το www.powersensormonitor.com για περισσότερες πληροφορίες τόσο για τα χαρακτηριστικά των προϊόντων όσο και για έναν γρήγορο υπολογισμό για τα χρήματα που μπορούν να εξοικονομηθούν από τον λογαριασμό ρεύματος.

, Philips monitors με τεχνολογία PowerSensor

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
LthIX

Πολύ καλή ιδέα.Ξέρουμε αν ειναι Full HD ?
Αν ναι θα το σκευτώ πολύ καλα να είναι η επομενη οθόνη για το συστημα μου 🙂

tp

Απο τον περασμενο Δεκεμβρη εχω καποιες 22αρες που εχουν Powersensor στο γραφειο.
Κλειστο το εχω. Λιγο το δοκιμασα χωρις να με εντυπωσιασει.
Αυτη ειναι αρκετα πιο ομορφη και ποιοτικη, βεβαια, οι δικιες μου ειναι μαυρες πλαστικουρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear IFA 2023 Philips

Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

H Philips Hue ανακοίνωσε πως λανσάρει νέα προϊόντα ασφαλείας, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Gear Philips

Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink

Η Philips κατασκεύασε ένα 1440p monitor με μια ξεχωριστή οθόνη E-ink προσαρτημένη στο πλάι, επιτρέποντας έτσι πολλές δραστηριότητες.

Business Philips

Philips: “Μαχαίρι” στα bonus ανώτερων στελεχών για το 2022

Την απόφαση να μη δοθεί bonus στα ανώτατα μέλη της διοίκησης έλαβε η Philips μετά την “βουτιά” 70% στην αγοραία αξία της εταιρείας.

Smartphones Philips

Philips: Καταργεί 6.000 θέσεις εργασίας

Η Philips ακολουθώντας το “κύμα” των απολύσεων, προχωρά στην κατάργηση 6.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2025 έπειτα από απώλειες που συνδέονται με την ανάκληση ελαττωματικών αναπνευστήρων.