Samsung ML-1915, Ιδανικός για ιντερνετικές εκτυπώσεις

H Samsung ανακοινώνει τη διάθεση του μονόχρωμου laser εκτυπωτή ML-1915, σχεδιασμένος ώστε να διευκολύνει την εκτύπωση ιστοσελίδων, χάρη στη δυνατότητα που προσφέρει το πλήκτρο “Print Screen” και το λογισμικό AnyWeb Print. Μόνο με το πάτημα ενός πλήκτρου, οι χρήστες τυπώνουν αυτό που βλέπουν στην οθόνη τους γρήγορα και εύκολα. Μάλιστα, μπορούν να τυπώνουν ακριβώς αυτό που θέλουν, μειώνοντας τον αριθμό των σελίδων που τυπώνονται άσκοπα, κάτι που συμβαίνει συχνά κατά την εκτύπωση ιστοσελίδων.

, Samsung ML-1915, Ιδανικός για ιντερνετικές εκτυπώσεις

Την ίδια στιγμή, το λογισμικό AnyWeb Print της Samsung επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν, να «σύρουν» και να μεταφέρουν περιεχόμενο από ιστοσελίδες σε μια νέα σελίδα στην οθόνη του PC τους, την οποία στη συνέχεια μπορούν να αποθηκεύσουν ή να εκτυπώσουν, χωρίς σπατάλη σε χρόνο και αναλώσιμα.

, Samsung ML-1915, Ιδανικός για ιντερνετικές εκτυπώσεις

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος Κ

Να ρωτήσω κάτι;
αυτοί οι laser είναι καλύτεροι από τους Ink-jet?
και είχα πάντα την απορία,πώς αλλάζεις μελάνι κτλ; τέλος πάντων αυτό που θέλω να πω είναι όταν τελειώσει το χρώμα τι κάνεις; είμαι εντελώς άσχετος με αυτά…(ναι ναι,ξέρω ότι είμαι πολύ σχετικός με όλες τις ταιχνολογίες και θα μου πεις τώρα δεν ξες τους εκτυπωτές laser;κι όμος,δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ ποτέ)

Κώστας Βλαχάκης

Οι laser είναι καλύτεροι από τους inkjet. Οι laser εκτυπωτές χρησιμοποιούν τα λεγόμενα toner και όχι μελανοδοχεία όπως οι inkjet.

Κωνσταντίνος Κ

αχα,και πόσο κοστίζουν αυτά;δηλαδής αν πάρω laser σε γενικές γραμμές θα μου κοστίζει λιγότερο η αλλαγή toner;

Κώστας Βλαχάκης

Σε γενικές γραμμές, οι laser στοιχίζουν περισσότερο αλλά μακροπρόθεσμα χρησιμοποιείς λιγότερα toner από ότι μελανοδοχεία στους inkjet εκτυπωτές.

Κωνσταντίνος Κ

α κατάλαβα 🙂 🙂 Οκ,ευχαριστώ πολύ 😉 Σκέφτομαι να πάρω έναν τέτοιον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.