Samsung ML-3750ND, Νέος και αποτελεσματικός εκτυπωτής για επιχειρήσεις

Δεδομένου ότι η συχνότητα των τεχνικών προβλημάτων αποτελεί κριτήριο ζωτικής σημασίας στην επιλογή του κατάλληλου εκτυπωτή από τις επιχειρήσεις, o εκτυπωτής Samsung ML-3750ND εξασφαλίζει μειωμένη συχνότητα των επιπλοκών τροφοδότησης χαρτιού, οδηγώντας σε μια πιο αποτελεσματική και φιλική προς τον χρήστη εμπειρία.

Ιδιαίτερα φιλικός προς το περιβάλλον, ο νέος εκτυπωτής είναι σχεδόν αθόρυβος (μόλις 52 db). Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία Eco, χάρη στην οποία με το πάτημα ενός κουμπιού επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χαρτιού και τόνερ. Με εξαιρετική αναλογία απόδοσης – τιμής, ο Samsung ML-3750ND δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης πολλαπλών εγγράφων εύκολα και οικονομικά με τις επιπλέον κασέτες τόνερ υψηλής απόδοσης.

Ο νέος εκτυπωτής ML-3750ND είναι διαθέσιμος σήμερα από τη Samsung Electronics Hellas.

, Samsung ML-3750ND, Νέος και αποτελεσματικός εκτυπωτής για επιχειρήσεις

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
angelos

τιμούλα;

Eνα μοντελακι πριν έχω… & βαζανιζομαι να εκτυπωσω εδω και 3 ωρες κάτι!!!:((
Γ’αυτο σου λέω.. “Το ‘ξερες! -Το ‘παιξες?????!” 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Υπολογιστές Mac Pro

Mac Pro, Ταυτόχρονο render με εφε ανάλυσης 4Κ σε πραγματικό χρόνο χωρίς κολλήματα!

Οι νέοι Mac Pro έφτασαν στα χέρια των πρώτων reviewers και οι πρώτες εντυπώσεις που έχουν να κάνουν με την απόδοση τους είναι ιδιαίτερα θετικές και τα πρώτα αποτελέσματα, εντυπωσιακά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα FCP.co και τις εντυπώσεις των reviewers από την πρώτη μέρα χρήσης του Mac Pro, αναφέρονται στις μεγάλες ταχύτητες ανάγνωσης (Read speed) […]

Computers Υπολογιστές Toshiba

Η Toshiba εξαγοράζει την OCZ

Η κλιμακούμενη αύξηση ανταγωνιστικότητας στην αγορά των SSD, ανάγκασε την OCZ να υποβάλει αίτηση πτώχευσης με την Toshiba να την εξαγοράζει για μόλις 35 εκατομμύρια δολάρια. Φυσικά εκτός από το brand name της OCZ, εξαγόρασε όλο το τεχνολογικό χαρτοφυλάκιο με τις πατέντες και το προσωπικό που δούλευε πάνω στους SSD της OCZ.

Computers Intel Υπολογιστές

Intel, Αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την επόμενη γενιά Intel Xeon Phi

Η Intel αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για την επόμενη γενιά επεξεργαστών Intel Xeon Phi στην εκδήλωση για υπερυπολογιστές SC’13. H Intel σχολίασε στην εκδήλωση Supercomputing Conference στο Ντένβερ, τους συντελεστές μορφής και λεπτομέρειες για τη διαμόρφωση της μνήμης στην επόμενη γενιά επεξεργαστών Intel Xeon Phi (με κωδική ονομασία “Knights Landing”).

Computers Υπολογιστές Mac OS X Mavericks OS X Mavericks

OS X Mavericks, Στοιχεία που θα θέλαμε να υπάρχουν και στο iOS

Το νέο λειτουργικό σύστημα OS X Mavericks έφερε πληθώρα νέων χαρακτηρηστικών στους υπολογιστές της Apple και ορισμένα από αυτά θα θέλαμε να υπήρχαν και στις iOS συσκευές μιας και θα έκαναν πιο εύκολες ορισμένες λειτουργίες. Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να υλοποιηθούν αλλά προς το παρόν είναι διαθέσιμες μόνο στο OS X Mavericks.