Super Talent RaidDrive με USB 3.1

Αρκετοί μπορεί να μη γνωρίζετε την Super Talent, αλλά μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά ότι είναι μια αρκετά γνωστή εταιρεία, η οποία κατασκευάζει module RAM υπολογιστών. Η τεχνογνωσία της εταιρείας της επιτρέπει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των κατασκευαστών μέσων αποθήκευσης τεχνολογίας NAND Flash.

Η Super Talent ανακοίνωσε το φορητό RaidDrive με USB 3.1, μια συσκευή αποθήκευσης δεδομένων υψηλών επιδόσεων που επιτρέπει τη μετακίνηση μεγάλων αρχείων σε ιδιαίτερα υψηλή ταχύτητα μέσω του προτύπου USB 3.1. Η φορητή αυτή συσκευή ενσωματώνει δύο SSD Μ.2 που έχουν σεταριστεί σε Raid 0, εξ’ ου και η ονομασία της, προσφέροντας επιδόσεις που φτάνουν ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής ως και 750MB/s και 700MB/s αντιστοίχως, μεταφέροντας μεγάλα αρχεία όπως δεδομένα πολυμέσων μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Η διαθέσιμη χωρητικότητα θα φτάνει ως το 1TB που είναι αρκετά μεγάλη για το μέγεθος που διατηρεί η συσκευή, το οποίο λογίζεται σαν συσκευή τσέπης. Επιπροσθέτως είναι αντιστρόφως συμβατό με το USB 3.0 και το USB 2.0, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει με τις επιτρεπόμενες ταχύτητες του εκάστοτε προτύπου. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Super Talent RaidDrive αναμένεται την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Super Talent RaidDrive με USB 3.1, Super Talent RaidDrive με USB 3.1

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.